Εξαρθρώθηκε στα Άνω Λιόσια ομάδα που έκλεβε οδηγούς ταξί


 Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Άνω Λιοσίων και την Ο.Π.Κ.Ε., εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες, σε βάρος οδηγών ταξί.

Για τη υπόθεση συνελήφθησαν χθες (12-9-2014) το πρωί στα Άνω Λιόσια, τρεις Ρομά μέλη της σπείρας (ένας 19χρονος και δύο 20χρονοι). Επίσης, αναζητείται ακόμα ένας 16χρονος συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, από κοινού με το συνεργό τους, είχαν συστήσει το τελευταίο πεντάμηνο εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών
ταξί.

Ειδικότερα, οι νεαροί μίσθωναν ταξί από περιοχές της Αττικής, τα οδηγούσαν στις περιοχές Άνω Λιοσίων και Ασπροπύργου και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή όπλων, αφαιρούσαν από τους οδηγούς χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι, κατά το τελευταίο πεντάμηνο, έχουν διαπράξει δώδεκα ληστείες σε βάρος οδηγών.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το ίδιο διάστημα, στο πλαίσιο της παράνομης δραστηριότητάς τους, δύο από τα μέλη της ομάδας επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ανέκοψαν την πορεία μοτοσυκλέτας και αφαίρεσαν, με τη χρήση σωματικής βίας, από την οδηγό της κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.
πηγή:http://pitsounicity.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια