Αγιασμό στα Σχολεία της Χασιάς η Δημοτική Αρχή.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοντά σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς  στον Αγιασμό των Σχολείων της Χασιάς η Δημοτική Αρχή

Με τον καθιερωμένο Aγιασμό που τελέστηκε στα σχολεία όλων των βαθμίδων της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, παρουσία του  Αντιδημάρχου Σπύρου Μπρέμπου της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Χασιάς Ελένης Λιάκου, του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Βαγγέλη Σταματάκου και του Τοπικού Συμβούλου Χασιάς Τάσου Νίκα, ξεκίνησε την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά 2014-2015.
Το «παρών» στον Αγιασμό του Λυκείου, έδωσε και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΕΥ ΠΟΛΙΣ Γιώργος Αβράμης.
Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής βρέθηκαν κοντά στα παιδιά τους γονείς  και
τους εκπαιδευτικούς κι αντάλλαξαν μαζί τους θερμές ευχές για μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και γνώσεις.
Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος χαιρετίζοντας τους μαθητές τους συμβούλεψε να προσέχουν τα σχολεία επισημαίνοντας  πως στην ουσία, είναι το δεύτερο σπίτι τους. «Αυτά τα σχολεία έχουν κατασκευαστεί με τον μόχθο των γονιών σας και θα πρέπει να τα προσέχετε ώστε  να τα βρουν όπως τα βρήκατε εσείς και τα αδέλφια σας που θα ακολουθήσουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Αντιδήμαρχος όπως και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, είχαν εγκάρδια συνομιλία και με τους Διευθυντές των διδακτηρίων, Γιούλη Παπαθανασίου (Διευθύντρια Νηπιαγωγείου), Χρυσούλα Κρεμύδα (Διευθύντρια Δημοτικού), Παναγιώτη Μασούρη (Διευθυντή Γυμνασίου) και Γεωργία Ρούπα (Διευθύντρια Λυκείου) από τους οποίους ζήτησαν συνεργασία με την υπόσχεση να είναι στο πλευρό τους για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος ανακύψει κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια