Πρόγραμμα "Καθαρές γειτονιές"

   


  Παρατηρούσαμε τις προηγούμενες μέρες σε αρκετούς δρόμους να έχουν καθαριστεί αριστερά και δεξιά τα ξερόχορτα .
  Όταν λοιπόν, την Παρασκευή 12/9, πετύχαμε συνεργείο του Δήμου να καθαρίζει στην περιοχή του Πανοράματος, σταματήσαμε να τους ρωτήσουμε τι κάνουν.
   Εκεί ήταν και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Οικομομάκης και όπως μας εξήγησε δε μπορούσε να βλέπει το Δήμο με σκουπίδια πεταμένα από εδώ και από εκεί .
 Έτσι λοιπόν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του , σαν αντιδήμαρχος περιβάλλοντος , έπρεπε
να δράσει άμεσα. 
  Από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να επιδιορθώσει τα εγκαταλελειμμένα μηχανήματα που βρήκε στο εργοτάξιο. Με κόστος λίγο πάνω από τα 1000€ μπόρεσε να επιδιορθώσει το ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ , δύο μπουλντόζες JCB και το μηχάνημα που πλένει τους κάδους απορριμμάτων. 
  Όπως μας είπε από τις αρχές της εβδομάδας έχει μπει σε εφαρμογή το πρόγραμμα "Καθαρές Γειτονιές" , που περιλαμβάνει το καθαρισμό των δρόμων, από τα ξερόχορτα γιατί  χόρτα και σκουπίδια έχουν γίνει ένα. Επίσης λόγω της απεργίας των εργαζομένων γύρω από τα σημεία που βρίσκονται οι κάδοι, υπάρχει πλήθος σκουπιδιών που είχαν γίνει ένα με τη βλάστηση.
 Ξεκινώντας από το Πανόραμα ελπίζει πως μέσα σε δύο μήνες περίπου τα συνεργεία θα έχουν περάσει από όλα τα σημεία του Δήμου Φυλής. Επίσης μας ενημέρωσε πως από αρχές της εβδομάδας θα βγει και το μηχάνημα που πλένει τους  κάδους απορριμμάτων.
 Πάντοτε καλόπιστοι ελπίζουμε τα λόγια αυτά  να γίνουν και έργα και να γίνει ΟΛΟΣ ο Δήμος μια ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια