Παραλειπόμενα του 1ου Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής

  

   Ξεκινώντας  το δημοτικό συμβούλιο, αποδοκιμάστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Γεωργιάδης για την τοποθέτησή του πως μερικοί συνάδελφοι έτρεξαν να πιάσουν τα πρώτα έδρανα που , κατά την άποψή του, ανήκουν στην μείζονα αντιπολίτευση αναφέροντας ως παράδειγμα την κυρία Κουράση. Μετά την
εκλογή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παπαϊωάννου και κ. Κουράση πήγαν στις θέσεις τους στο προεδρείο, οπότε ο εν λόγω σύμβουλος θα μπορεί να έχει θέση στα πρώτα έδρανα.
 Η στάση του πρώην δημάρχου κ. Μπουραΐμη και η τοποθέτηση του νέου δήμαρχου κ. Παππού στην πρόταση που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσιουμπρής και ευθυγραμμίστηκε και ο κ. Λουμιώτης  ( στις επιτροπές να συμμετέχουν μέλη από όλες τις παρατάξεις), είχε σαν αποτέλεσμα να συσπειρωθούν οι εκπρόσωποι των μικρότερων παρατάξεων. Έτσι, και με την απουσία του κ. Πουλιάση,  χρειάστηκαν  τρεις άκαρπες ψηφοφορίες και τελικά τρίτο μέλος της  Οικονομικής Επιτροπής από πλευράς της αντιπολίτευσης αναδείχτηκε  ο κ. Σάββας ύστερα από κλήρωση.
   Ύστερα από αυτήν την ψηφοφορία είπαμε να επιστρέψουμε στην βάση μας και να δούμε το υπόλοιπο Δημοτικό Συμβούλιο μέσω της ιστοσελίδας του δήμου.  Μια δυσάρεστη έκπληξη όμως μας περίμενε αφού ανοίγοντας τον Η/Υ στην web-tv του δήμου αντί της συνεδρίασης βλέπαμε μια μαύρη οθόνη.
  Ελπίζουμε πως τα ελάχιστα καλά που έκανε η προηγούμενη διοίκηση, η νέα θα τα διατηρήσει και θα τα αναπτύξει και ότι δεν θα  τα  καταστρέψει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια