ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!


Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας της νέας διοίκησης του Δήμου Φυλής που προέκυψε από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου , θα ήθελα να απευθύνω τις ευχές μου στο νέο Δήμαρχο της πόλης Χρήστο Παππού και στους συνεργάτες του Δημοτικούς Συμβούλους.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο τους στην δύσκολη αυτή συγκυρία για τον τόπο μας.Οι <<παλιές αμαρτίες>> που έρχονται σωριδόν πλέον στην επικαιρότητα βεβαιώνοντας χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ δεν θα πρέπει να πτοήσουν την νέα δημοτική αρχή, η οποία πρέπει να ρίξει το
βάρος στην καθημερινότητα και την εξυπηρέτηση του πολίτη.
Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά , αφού πολλοί από τους συμβούλους έχουν αρκετά χρόνια συμμετοχής στα κοινά (παιδεία-πολιτισμός-αθλητισμός).
Καλή επιτυχία και στο έργο της και για την παράταξη του Δημήτρη Μπουραίμη απο την νέα θέση , αυτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει με ρεαλιστικές προτάσεις και θέσεις το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής,άλλωστε διαθέτει αρκετή πείρα και αυτό δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς.
Γιά τους νεοεισαχθέντες στο ΔΣ εύχομαι ότι το καλύτερο και ελπιδοφόρο.
Όσο γιά τους <<μεσίτες>>της πολιτικής εύχομαι να βρούν το συντομότερο τον <<δρόμο>> τους , ώστε να μπορέσουν να γίνουν <<χρήσιμοι>>για το καλό του Δήμου και των Πολιτών!
Εμείς οι Ενεργοί Πολίτες θα είμαστε πάντα παρόντες στις εξελίξεις που αφορούν αποφάσεις για το μέλλον του Δήμου μας......
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια