Οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής, για μία ακόμη φορά, παραμένουν απλήρωτοι

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ                                        ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΑ 6-8-2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
« Οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής, για μία ακόμη φορά,
παραμένουν απλήρωτοι»

Αγαπητοί δημότες,
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Και κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , στην οποία παρευρέθηκαν και οι εργαζόμενοι , μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης τους , η διοίκηση του δήμου δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση για το πότε θα γίνει επιτέλους η πληρωμή των εργαζομένων .                                                                                                                                            
 Ούτε καν τις όποιες υποσχέσεις είχε αφήσει να διαφανούν την περασμένη εβδομάδα δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί δεν υλοποιήθηκαν και σήμερα εκατοντάδες οικογένειες βρίσκονται χωρίς 1ευρω στην τσέπη τους. Ούτε βέβαια προγραμματίζει συγκεκριμένες ενέργειες, με την συμπαράσταση του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου, για την προσωρινή έστω επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος .
Καλούμε  την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου να λάβει ρόλο για την επίλυση του
σοβαρού θέματος  της πληρωμής των εργαζομένων,  αλλά  συγχρόνως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε  την απουσία της  από το Δημοτικό Συμβούλιο,  ώστε να τοποθετηθεί στο θέμα αυτό.  Καλούμε  τη σημερινή  μείζονα  αντιπολίτευση  και αυριανή,  σε 25 μέρες,  Διοίκηση  του Δήμου  να πάρει  θέση  για το θέμα που  καίει  τους εργαζόμενους του δήμου και που άμεσα θα κληθεί και η ίδια να το αντιμετωπίσει, και να κάνει τις  ενέργειες  που θα βοηθήσουν,  αυτή την περίοδο, να δοθεί κάποια λύση .
Είναι αυτονόητο ότι, εμείς σαν εργαζόμενοι δεν μπορούμε να ανεχθούμε αυτή την κατάσταση, και είναι μονόδρομος το να παραμείνει ο δήμος ΚΛΕΙΣΤΟΣ,  τόσο επειδή παραμένουμε  απλήρωτοι, όσο και επειδή δεν υπάρχουν ούτε τα υλικά μέσα για την στοιχειώδη λειτουργία βασικών υπηρεσιών .
Ζητάμε κατ΄ αρχάς την κατανόηση των δημοτών, για την όποια επίπτωση έχει αυτή η κατάσταση στην καθημερινή ζωή της πόλης, αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη, και  κατά δεύτερο την συμπαράσταση του στον αγώνα που δίνουμε για να  έχει πραγματικά η πόλη την πορεία που της αξίζει .
Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο μας , αποφασίζουμε συλλογικά
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ - ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ – ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

                                                                                                                     Το Δ.Σ  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια