Καταγγελίες Ντινόπουλου: 1.322 υπάλληλοι στο δήμο Φυλής!(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σύμφωνα με τον κ. Ντινόπουλο, ο δήμος Φυλής διαθέτει σήμερα, βάσει πρόσφατου σχετικού εγγράφου, υπετετραπλάσιους... δημοτικούς υπαλλήλους (1.322) συγκριτικά με το δήμο Χαϊδαρίου με ανάλογο πληθυσμό (309).





Στη... μισθοδοσία των υπεράριθμων δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Φυλής, και όχι στις υποδομές του δήμου πηγαίνουν τα 40 εκατ. ευρώ ετησίως (πάνω από 300 εκατ. ευρώ από το 2007) που επιβαρύνονται οι Αθηναίοι μέσω των δημοτικών τελών ως ανταποδοτικά οφέλη για τον ΧΥΤΑ κατήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Ντινόπουλο, ο δήμος Φυλής διαθέτει σήμερα, βάσει πρόσφατου σχετικού εγγράφου το οποίο επικαλέστηκε, υπετετραπλάσιους... δημοτικούς υπαλλήλους (1.322) συγκριτικά με το δήμο Χαϊδαρίου με ανάλογο πληθυσμό (309).

«Πρέπει να ενδιαφερόμαστε πρώτα για τους δημότες και μετά για τους δημοτικούς υπάλληλους» ανέφερε με νόημα ο υπουργός Εσωτερικών.

«Οι δήθεν απολύσεις δεν μπορούν να λειτουργούν ως άλλοθι για να μην προχωρήσουν οι αξιολογήσεις» πρόσθεσε, στέλνοντας σχετικό μήνυμα στους τοπικούς άρχοντες.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/264444/kataggelies-dinopoulou-1322-upalliloi-sto-dimo-fulis-/#ixzz3BixJZfWg 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια