Το μήνυμα της Ρένας Δούρου προς τον Γιάννη Σγουρό και όχι μόνο...


«Η νέα Περιφερειακή Αρχή δεν πρόκειται να αποδεχθεί τετελεσμένα. Και ο νοών νοείτω...» δηλώνει στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στέλνοντας μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες και κυριότερα, στην απερχόμενη Διοίκηση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού. 
Η Περιφερειάρχης, στη συνέντευξή της κάνει λόγο για συνεχή ενημέρωσή της και προετοιμασία «από την επομένη της εκλογής της» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. 
Επίσης, μιλά για ένα «κίνημα» Περιφερειαρχών, με έδαφος κοινής δράσης, για ζητήματα
που τους απασχολούν. «Η ισχύς εν τη ενώσει. Πέρα και πάνω από "κομματικές ταυτότητες", τις οποίες δεν κρύβουμε, καθώς τα προβλήματα έχουν μεν πολιτικό πρόσημο, ωστόσο η επίλυσή τους απαιτεί να βάλουμε στην μπάντα τις κομματικές στοιχίσεις» λέει χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, κάνει λόγο για «άμεση ανάγκη ριζικής αλλαγής φιλοσοφίας» και προσθέτει, ότι θα πρέπει να μειωθεί ο όγκος τους «μέσα από τη διαλογή στην πηγή, την ανακύκλωση, την ανάκτηση και την κομποστοποίηση, χωρίς "φαραωνικές" εγκαταστάσεις και ΣΔΙΤ, με τη συμμετοχή Δήμων και πολιτών» όπως επισημαίνει.
ΠΗΓΗ:http://www.epoli.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια