Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, με την σύλληψή του, η υπόθεση με τον επιδειξία που δρούσε στην περιοχή μας από το 2008


Την εμφάνιση του την είχε κάνει πριν από καιρό και στην περιοχή του Πανοράματος Άνω Λιοσίων. Τότε μετά από καταδίωξή του από τον τότε αντιδήμαρχο παιδείας κο Οικονομάκη και τον κο Γαλατιανό, όπου μάλιστα είχε τρακάρει και το αυτοκίνητό του , τον πιάσανε και τον παράδωσαν στην αστυνομία.
 Στα τρία δικαστήρια που ακολούθησαν  ο εν λόγω "κύριος"
κατόρθωσε να αθωωθεί με το σκεπτικό των δικαστών ότι δεν ήταν και τόσο καλά στο μυαλό του.
Αυτή όμως τη φορά τα πράγματα δεν του ήρθαν και τόσο καλά αφού μετά από μήνυση που του έκανε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού κα Μπλέτσα  , η αστυνομία προέβει   και σε  έλεγχο στο σπίτι του όπου και  βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Αυτό ήταν αρκετό ώστε να συληφθεί και η  Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 51χρονου ημεδαπού.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και 210-2478020 και 210-2478030 του Τ.Α. Αχαρνών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πρόκειται για τον Μάρκου Ισίδωρο του Παναγιώτη και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια