O Δήμος Φυλής παραιτείται από την είσπραξη του ενοικίου για το ιδιόκτητο δημοτικό κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου.

                                         

                Φυλή,   06 Ιουνίου   2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η καταπολέμηση της παραβατικότητας και το αίσθημα ασφαλείας των συμπολιτών μας αποτελούν αδιαπραγμάτευτες έννοιες για τον Χρήστο Παππού και τη «νέα εποχή».

 Η νέα διοίκηση του Δήμου Φυλής έχει δεσμευθεί ότι θα αγωνισθεί για την λειτουργία και την ενίσχυση των αστυνομικών Τμημάτων Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, με προσωπικό και μέσα.

Μπροστά στη μεγάλη αυτή προτεραιότητα, ο Δήμος Φυλής παραιτείται, από
1ης Σεπτεμβρίου, από την είσπραξη του ενοικίου για το ιδιόκτητο δημοτικό κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου.

Εφεξής το παραχωρεί δωρεάν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει στα έργα που απαιτούνται για να γίνει πιο λειτουργικό και ασφαλές.

 Επίσης θα παραχωρήσει, δωρεάν, στα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής, τα τρία οχήματα τύπου τζιπ που διαθέτει ο Δήμος Φυλής.

Στόχος η διασφάλιση της λειτουργίας τους και η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν στους πολίτες – δημότες.


Τέλος, από την επόμενη Τρίτη, 10 Ιουνίου, θα επιδιωχθεί συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με αίτημα την άμεση ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή μας, η οποία χαρακτηρίζεται από  κοινωνικές ιδιαιτερότητες και αυξημένη παραβατικότητα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια