Καμιζής: "Αργύρη, παραιτούμαι αν δεν ανοίξει η Φυλή"



Στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου βρίσκεται η υποβολή παραίτησης του δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή, η οποία θα έχει ισχύ την 1η Ιουλίου, εφόσον μέχρι...
τότε δεν έχει ξεκινήσει να δέχεται τα σκουπίδια της περιοχής του, η Χωματερή της Φυλής.

Ο κος Καμιζής λίγο πριν λήξει η θητεία του (δεν είχε θέσει υποψηφιότητα δημάρχου) με υποβολή της παραίτησής του επιχειρεί να πιέσει για επίλυση του θέματος των σκουπιδιών
 στην περιοχή του.

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας με την επιστολή του προς τον
Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τον υπουργό ΕσωτερικώνΑργύρη Ντινόπουλο επισημαίνει μεταξύ άλλων:

-«Κύριε Γενικέ παρακαλώ να παρέμβετε άμεσα για να ξεκινήσει το γρηγορότερο δυνατό η μεταφορά των απορριμμάτων του δήμου μας στο ΧΥΤΑΦυλής, σύμφωνα με την τελευταία Κοινή εξ Υπουργών απόφαση μέχρι να βρεθεί βιώσιμη λύση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Άλλως, κύριε Γενικέ, παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτησή μου από 01/07/2014, εφόσον μέχρι τότε δεν έχει ξεκινήσει η μεταφορά των απορριμμάτων».

Να σημειωθεί ότι ο κος Καμιζής και το καλοκαίρι του 2012 (11 Ιουλίου) είχε δηλώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί για το θέμα των σκουπιδιών, η οποία όμως δεν είχε γίνει αποδεκτή.

Τελικά τότε δόθηκε προσωρινή λύση, αλλά το πρόβλημα παραμένει και μάλιστα με τόνους σκουπίδια να έχουν συσσωρευτεί με την μορφή δεμάτων στην περιοχή «Δίδυμα». 5.000 τόνοι σκουπιδιών έχουν σωρρευτεί εκεί, λέει ο δήμαρχος.

Εντωμεταξύ, αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής απέκλεισαν τον χώρο εναπόθεσης των απορριμάτων, τα οποία άρχισαν να συσσωρεύονται στους δρόμους.

moriasnow.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια