Χαράματα η ώρα τρεις…6 περιπολικά και 1 κλούβα ΜΑΤ για μια κεραία

                                   
                                       

   06/06/2014
Χαράματα η ώρα τρεις…
Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής καταγγέλει την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένη περιοχή.
Πριν λίγες μέρες με προηγούμενο δελτίο τύπου, ενημερώσαμε για την πρώτη κίνηση να τοποθετηθεί κεραία στην οδό Σαχτούρη, δίπλα στην πλατεία Κολοκοτρώνη στο Ζεφύρι. Σήμερα, χαράματα ακόμα, επανήλθαν και για να είναι σίγουροι ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με τις αντιδράσεις του κόσμου συνοδεύονταν από 6 περιπολικά, μια κλούβα ΜΑΤ κλπ. Πιθανόν αν ψάχναμε να βρίσκαμε και ελεύθερους σκοπευτές σε μπαλκόνια, μιας και το να υπερασπίζεσαι την υγεία σου, είναι τρομοκρατική πράξη και απαιτεί την άμεση
κινητοποίηση όλου του κατασταλτικού μηχανισμού. Είναι μεγάλη ειρωνεία και πρόκληση προς τον λαό της περιοχής, που βλέπει την περιουσία του να ληστεύεται σε πολλές περιπτώσεις και να μένει αβοήθητος από την αστυνομία, να ξυπνάει και να αντικρίζει τέτοια κινητοποίηση της αστυνομίας στο κούνημα του δαχτύλου της Wind.
Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά. Καμιά κεραία δεν θα μείνει πάνω από τα σπίτια μας. Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής σε κινητοποίηση για το ξήλωμα της. Την υγεία μας ούτε την παζαρεύουμε, ούτε την ζυγίζουμε με βάση το τι χαρακτηρίζουν αυτοί νόμιμο. Νόμιμο για το λαό και αναγαίο είναι να μπορεί να ζήσει και να μεγαλώσει τα παιδιά του σε ένα υγιές περιβάλλον και όχι μέσα στον καρκίνο των κεραιών.


06/06/2014




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια