Έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, ΔΕΥΤΕΡΑ, 30/6, 3μμ, συλλαλητήριο & ΤΡΙΤΗ, 1/7,6μμ παζάρι βιβλίου αλληλεγγύης



Όλοι και όλες τη Δευτέρα 30 Ιούνη 2014 στις 3.00 μ.μ. στο συλλαλητήριο στο Υπουργείο Οικονομικών (Καραγεώργη της Σερβίας 10)
 
 
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο  συλλαλητήριο που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιούνη 2014 στις 3.00 μ.μ. στο κέντρο αγώνα που έχουν δημιουργήσει εδώ και 50 μέρες οι απολυμένοι/-ες συνάδελφοι/-ισσες μας (καθηγητές, σχολ. φύλακες, καθαρίστριες) έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Καραγεώργη της Σερβίας 10).
Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Δράσης για τη διεκδίκηση και προβολή των αιτημάτων μας για την ακύρωση της προωθούμενης αξιολόγησης,  την επαναπρόσληψη όλων των διαθεσίμων και απολυμένων υπαλλήλων και την επαναλειτουργία όλων των τομέων και ειδικοτήτων της ΤΕΕ που καταργήθηκαν.


Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής

Λόντου 6, Εξάρχεια, 10681, Αθήνα | τηλ: 210 – 3820537sylyp_vivliou@yahoo.gr | http://bookworker.wordpress.com

Το σωματείο μας την Τρίτη 1/7 και ώρα 6 μ.μ. οργανώνει χαριστικό παζάρι βιβλίου έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στο χώρο που έχουν κατασκηνώσει οι καθαρίστριες, οι οποίες συνεχίζουν τον πολύμηνο αγώνα τους, διεκδικώντας το αυτονόητο, το δικαίωμα στην εργασία, στη ζωή και την αξιοπρέπεια. Μαζί τους είναι οι σχολικοί φύλακες και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Πρόκειται για έναν εμβληματικό αγώνα που γίνεται σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Το παζάρι που διοργανώνουμε έχει τον χαρακτήρα της έκφρασης της ταξικής μας αλληλεγγύης, της οικονομικής στήριξης στον αγώνα όλων αυτών και της σύνδεσής του με τους δικούς μας αγώνες.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να πλαισιώσουμε με την παρουσία μας και την έμπρακτη υποστήριξη μας το σύνολο των δράσεων που γίνεται σε αυτό το πλαίσιο (π.χ. φέρνουμε βιβλία για το χαριστικό παζάρι).

Καλούμε τα εργατικά σωματεία και τις συλλογικότητες να συναντηθούμε σε αυτόν τον τόπο αγώνα τόσο την ημέρα εκείνη όσο και μέχρι την τελική του νίκη.

Να συνδέσουμε τους ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες μας
Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια