ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ:Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΛΑ



                            
  Ευχαριστώ όλους τους πολίτες του Δήμου Φυλής, που παραμέλησαν την υποχρεωσούλα που είχαν και τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξη μας και έμενα προσωπικά.
Σε προηγούμενο άρθρο μου, που σας είχα γράψει με τίτλο <<Φτάνει πια>>, αναφερόμουν στο <<θηρίο>> που λέγεται χωματερή.
Οι ειδικοί λένε ότι σκοτώνει σε απόσταση 34 χιλιόμετρων. Φανταστείτε ότι η απόσταση χωματερή- Σύνταγμα είναι 16 χιλιόμετρα. Η μεγαλύτερη απόσταση της κατοικημένης περιοχής του δήμου μας είναι μικρότερη των 4 χιλιομέτρων. Η δικαιολογία ότι είχατε μια <<υποχρεωσούλα>>, δεν στέκει. Εκτός κι αν είστε από αυτούς που τα φάγατε με τον <<Μαζί τα φάγαμε>>.
Πάντως εγώ και πολλοί άλλοι πολίτες δεν τα φάγαμε μαζί τους.
Η πόλη των Άνω Λιοσίων, με τα χρήματα που έχουν πέσει σε αυτήν και
κατ 'επέκταση στον δήμο Φυλής, έπρεπε να είναι πρότυπο πόλη και να μην λέμε ότι έπρεπε να μοιάζει με την τάδε πόλη άλλα να λένε οι νέες πόλεις ότι θα ήθελαν να μοιάζουν με τον δήμο Φυλής. Που πήγαν τα χρήματα; Ρωτήστε τον<<Μαζί τα φάγαμε>> και την παρέα του.
Όσο για την υποχρεωσούλα που μπορεί να είναι ένα αρνί το Πάσχα, λίγα τρόφιμα σε μια τσάντα, ένα προεκλογικό τραπέζωμα σε κάποιο μαγαζί, ένα κουπόνι για να ψωνίσετε σε συγκεκριμένο μαγαζί στιγματίζοντας σας, αν το θεωρείτε ότι σας υποχρέωσαν με όλα αυτά, εγώ σας λέω τούτο: <<Σας χρωστάνε δεν τους χρωστάτε>>.
Ευτελίζουν τον πολίτη, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κατάντια που μας έχουν φέρει όπως: ανεργία, πεινά, εξαθλίωση.
Δεν θα μας σώσουν, αυτοί που δεν μας έσωσαν και είναι παραμύθι το πρωτογενές πλεόνασμα, το σταμάτημα των χαρατσιών και τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μαυρίστε τους και στην περιφέρεια και στις ευρωεκλογές.
Θα επανέλθω στο φλέγον θέμα περί θηρίου. Εύχομαι αυτό που θα σας γράψω παρακάτω να μην συμβεί σε κανένα ( στις πέτρες στα λιθάρια που λέει και το γνωστό).
Ρώτησα κάποιον πολίτη, αν τον άγγιξε το προηγούμενο άρθρο για το θηρίο (χωματερή) και μου είπε: <<ούτε δευτερόλεπτο>>. Όταν όμως του είπα αν αρρώσταινε ο ίδιος, το παιδί του ή το εγγόνι, τότε άρχισε να τα μασάει δηλαδή τον άγγιζε.
Επιμένει όμως στο μια από τα ίδια, δεν θα σας πω που. Συνεχίζοντας έχω να σας πω ότι αν ασθενήσει κανείς ο δρόμος είναι ο εξής: πας στο γιατρό, στις εκκλησίες, στα μοναστήρια και παρακαλάς το Θεό, την Παναγιά, το Χριστό και τους Αγίους και να είσαι τυχερός και να το έχεις προβάλει εγκαίρως για να σωθείς. Γιαυτό λέω πως πρέπει να σκοτώσουμε το θηρίο πριν μας σκοτώσει εκείνο. Αν νοιαζόσαστε για τον εαυτό σας, για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας ,για τις επόμενες γενιές , ας αγωνιστούμε όλοι μαζί ψηφίζοντας την Παράταξη Δύναμη Ζωής στην περιφέρεια, αλλιώς οι εργολάβοι περιμένουν να μας κατσικόσουν για άλλα πενήντα χρονιά, το θηρίο στον τόπο μας, στην πόλη μας, στην περιφέρεια μας. Πάντως εγώ σας προειδοποίησα, η ευθύνη δεν είναι δίκη μου άλλα δίκη σας.
Αν νομίζετε ότι οι κόποι μιας ζωής που έχετε κάνει για να φτιάξετε το σπίτι σας σ'αυτή την πόλη, πρέπει να απαξιωθούν, η απόφαση είναι δική σας όχι δική μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά αυτούς που θα με καταλάβουν. Συγχωρώ αυτούς που δεν καταλαβαίνουν άλλα δεν συγχωρώ με τίποτα αυτούς που καταλαβαίνουν και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Είμαι αληθινός και όχι κάλπικος για αυτά που σας λέω και όποιος αμφιβάλλει ας ρωτήσει για μένα. Και δεν πιστεύω πως θα βρεθεί ένας πολίτης να σας πει το αντίθετο.
Μέτα τιμής ο πολίτης της Φυλής

Κωνσταντίνος Α. Ντεϊμεντές

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια