ΟΙ Τοπικές Οργανώσεις Φυλής & Αχαρνών ευχαριστούν όσους στήριξαν και εργάστηκαν για τον αγώνα μας


Η Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων και η Τ.Ο. Φυλής – Καματερού Θέλει να ευχαριστήσει όσους αγωνίστηκαν στη μάχη των εκλογών .Η στήριξη τους, κάτω, από αντίξοες συνθήκες, μέσα σ΄ ένα κλίμα τρομοκρατίας αλλά και πιέσεων που ασκήθηκαν εναντίον τους, υπήρξε καθοριστική για την μεγάλη μας νίκη, μια νίκη που υποδηλώνει την γιγάντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο πολιτικό σκηνικό και την κατατάσσει 3η πολιτική δύναμη του τόπου.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα οφείλεται σε αυτούς, τους Πολιτικούς Στρατιώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που από την πρώτη γραμμή του αγώνα με την τιτάνια προσπάθεια τους αποδείξανε πόσο ψεύτικο είναι το σύστημα του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου , ένα σύστημα που μας πολεμά ανελέητα με φυλακίσεις και πολιτικές διώξεις. Αμοιβή όλων όσων εργάστηκαν, είναι δικαίωση του αγώνα μας.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες Έλληνες πατριώτες που παρά τις δυσκολίες, την βία, την νοθεία και την μιντιακή τρομοκρατία, ανταποκριθήκαν στο κάλεσμά μας για ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Η στήριξη τους, είναι η ηθική και πολιτική δικαίωση, των Πολιτικών μας κρατουμένων και φυσικά του Αρχηγού μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου.

Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι την τελική Νίκη. 


T.O. Φυλής - Καματερού 

Τ.Ο. Αχαρνών Θρακομακεδόνων
πηγή:  e-mail

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια