Επί ξύλου κρεμάμενη η περιοχή της Λίμνης



Άρθρο του Πάνου Παπανικολάου

Παλαιότερες και νυν διοικήσεις ήλθαν είδαν και απήλθαν αναφορικά με τα προβλήματα στην περιοχή της Λίμνης με αποτέλεσμα μια συνοικία με προοπτικές να αφεθεί στο έλεος του Θεού, αφού όχι μόνο αναγκαία έργα υποδομής δεν πραγματοποιήθηκαν αλλά ούτε μια τυπική συντήρηση.

Πιο αναλυτικά θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε μια πλήρη αδιαφορία όταν δεν μπόρεσε κανείς να μεριμνήσει για τον τυπικό φωτισμό των δρόμων κάτι που ωθεί αυτόματα στην εξέλιξη και αύξηση της παραβατικότητας και εγκληματικότητας με συνέπεια τα κρούσματα κλοπών σε κατοικίες αλλά και σε δημότες πεζούς μέσα στους δρόμους να αγγίζουν το κόκκινο. Στιγμές σκοταδισμού από όλους τους «τοπικούς άρχοντες» που πέρασαν και θέλησαν αντί για πρόοδο να κρατήσουν τους δημότες μας στο απόλυτο σκοτάδι, έρχεται σήμερα σε αντίθεση με αυτό το κλασικό που λένε σε όλους ‘’ΘΑ’’ και εμείς ρωτάμε τώρα ως πότε θα τάζουνε; Mήπως για να εκπληρώσουν τα ‘’ΘΑ’’ τους ποντάρουν μέχρι τελευταία στιγμή στην ανοχή του κόσμου; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Αλλά αν πούμε το ότι η Λίμνη υποφέρει θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν ποτέ και συγκεκριμένα σε μεγάλα καιρικά φαινόμενα αποδείχτηκε δυστυχώς ότι κατοικίες πλημύρισαν και επιχειρήσεις καταστράφηκαν κομμάτι πονεμένο όσο αφορά συγκεκριμένη επιχείρηση που όσο νόμιμη και αν αποδείχτηκε με δημόσια έγγραφα ότι είναι έλαβε την απάντηση μηδέν αποζημίωσης από την δημοτική αρχή. Που είναι λοιπόν σήμερα αυτό που τάζουν ότι ήμαστε δίπλα στον κάθε δημότη;

Δεν σταματάει όμως εδώ το πρόβλημα με τα βρόχινα ύδατα όπως και να το κάνουμε, και όλοι από αυτούς τους κυρίους που σήμερα επαναλαμβάνονται με τον λόγο τους θα θυμούνται πολύ καλά στην κοπή πίτας στην στέγη Ποντίων που ο υποτιθέμενος δρόμος που θα ήθελαν να παρουσιάζουν και περνά μπροστά από το κτίριο του συλλόγου ήταν κυριολεκτικά μια λίμνη λάσπης αναγκάζοντας έτσι τους οδηγούς που όδευαν προς το κτίριο Ποντίων να ανεβαίνουν με τα οχήματα τους σε χωμάτινα βουνά (που κάποτε είχαν πετάξει εκεί τα συνεργεία της αττική οδού) για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Αχ αυτό το θεαθήναι. 

Και όχι δεν θα μπορούσα να σταματήσω εδώ βλέποντας κάθε χειμώνα με ένα απλό μπουρίνι τις ίδιες εικόνες στην οδό Αιγαίου πελάγους στο σημείο κόμβος προς την Εκκλησία Ευαγγελίστρια κύματα να διαπερνούν τον δρόμο και να μην μπορείς να περάσεις και να παίρνουν παραμάζωμα αυτά τα ορμητικά νερά ακόμα και οχήματα. Ευτυχώς που οι εκλογές γίνονται Μάιo και χάρη της καλοκαιρίας αφήνονται περιθώρια να τάξει και η κουτσή Μαρία πράγματα.

Ένα μέρος προβλημάτων ξανά κατατέθηκε για μια ακόμα φορά, το θέμα είναι όλοι εμείς που ζούμε στην πονεμένη Λίμνη να αποδείξουμε φέτος σε όλους αυτούς που πέρασαν και θα ξαναπεράσουν από τις γειτονιές μας να μας ζητήσουν βοήθεια για αυτό που τους πονάει και είναι οι εκλογές να τους γυρίσουμε απλά την πλάτη γιατί πολύ απλά τους ξαναείδαμε στην πράξη.

Το κάτι νέο και καινούργιο δεν είναι πειραματισμός, είναι απλά δίνω μια ευκαιρία σε ανθρώπους που τον δήμο πρώτα απ’όλα τον βλέπουν ως εθελοντισμό και ως την ανάγκη να φέρουν ΑΜΕΣΟέργο την επόμενη κιόλας μέρα γιατί αυτό που αναζητά είναι με απλά ελληνικά η ποιότητα στη ζωή μας.

Παπανικολάου Παναγιώτης – Δημοσιογράφος & 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής 
με την ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ’’

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια