Εκδήλωση του ΚΚΕ για την Διαχείριση των απορριμμάτων



Μαζική ήταν η εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική και οι επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον», που διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής 6/4, η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στα Άνω Λιόσια, στην πλατεία Δημαρχείου.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Μπάμπης Ζιώγας, μέλος της Ομάδας Περιβάλλοντος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Δημήτρης Τσουμπρής, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής με την Λαϊκή Συσπείρωση.
Επίσης, παρεμβάσεις έγιναν από τον Γιώργο Σιφωνιό, πρόεδρο του ΔΣ Σωματείου Χαλυβουργών, τον Θοδωρή Χαμαλίδη, μέλος του ΔΣ των Εργαζομένων του Δήμου Φυλής και μέλος του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ και τον Νίκο Ζαπάντη, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων Φυλής και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

Όπως τόνισε ο Παφίλης στην ομιλία του “Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση δίνουμε ιδιαίτερο βάρος
στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων γιατί συνδέεται με τους όρους διαβίωσης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Οι συνέπειες από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται για δεκαετίες και σε αυτόν τον τομέα δεν μπορούν να συγκαλυφθούν. Πλήττεται η δημόσια Υγεία, υποβαθμίζεται το περιβάλλον συνολικά, και των εργαζομένων σε αυτόν τον τομέα, γίνεται χρόνια αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος, όσο πια έχει απομείνει. Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ κ. Σγουρός και της ΝΔ κ. Κουμουτσάκος παρά τις όποιες επιμέρους διαφοροποιήσεις σε διαδικασίες και λεπτομέρειες προσπαθούν να εκβιάσουν το λαό προβάλλοντας τη θέση ότι δεν υπάρχουν άλλες λύσεις, το πρόβλημα επείγει. Η δε υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δούρου στην πράξη συσκοτίζει της βασικές πλευρές, αποκρύπτει τους κύριους υπαίτιους και κρύβει τις διαχρονικές τους ευθύνες γιατί τα στελέχη του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ όλα τα προηγούμενα χρόνια ταυτίσθηκαν και συμφώνησαν με την ασκούμενη πολιτική, ψήφισαν τις αποφάσεις στον ΕΣΔΚΝΑ και του μετέπειτα ΕΔΣΝΑ, τις στήριξαν στην ΤΕΔΚΝΑ, με μοναδική αντιπολίτευση τους κομμουνιστές δημοτικούς συμβούλους”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια