Παράταση της σύμβασης με τον ΕΔΣΝΑ ζητάει ο Δήμος Πύργου

«Πνίγουν» τον Πύργο τα σκουπίδια

Σε αδιέξοδο έχει περιέλθει για ακόμα μια φορά ο δήμος του Πύργου, με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ύστερα από....

την εμπλοκή που δημιουργήθηκε στη νέα θέση που επιχειρήθηκε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος εναπόθεσης σκουπιδιών, προσωρινά, στη θέση Χάλκοβα.

Τις τελευταίες δέκα περίπου ημέρες ο δήμος του Πύργου δεν έχει προχωρήσει στην αποκομιδή των απορριμμάτων από την πόλη και τα

χωριά, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει και πάλι οι κάδοι να συγκεντρώνουν τους τόνους σκουπιδιών της καθημερινότητας.

Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων έρχεται για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο, καθώς η δημοτική αρχή, βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο ενώ κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Φραγκοπηδήματος, έχουν διαμηνύσει στον δήμαρχο του Πύργου, Μάκη Παρασκευόπουλο, πως δεν θα επιτρέψουν την εναπόθεση σκουπιδιών στο νέο σημείο που επέλεξε ο δήμος για την χρήση του ως χώρος προσωρινής εναπόθεσης των απορριμμάτων.

Από την άλλη, η δημοτική αρχή Πύργου, εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς των σκουπιδιών στη Φυλή, έχοντας ζητήσει παράταση της σύμβασης από τον Φορέα Διαχείρισης της περιοχής, χωρίς ακόμα να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν τελικά η μεταφορά θα ξεκινήσει στο δήμο του Πύργου.
πηγή:http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια