Με εγκαρδιότητα υποδέχθηκαν το Χρήστο Παππού οι κάτοικοι της Ζωφριάς


                                                                                                     Φυλή, 31 Μαρτίου, 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εγκαρδιότητα υποδέχθηκαν το Χρήστο Παππού οι κάτοικοι της Ζωφριάς στην  εκδήλωση του  Ι.Ν. Αγίου  Γεωργίου
Τα συγχαρητήριά του στο εφημέριο της Ενορίας Αγ. Γεωργίου Ζωφριάς, πατέρα Ιγνάτιο, για τη διοργάνωση αφιερώματος στην 25η Μαρτίου, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος παρακολούθησε την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 30 Μαρτίου στο Ιερό Ναό, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους
της παράταξής του κι εντυπωσιάστηκε από τη συμμετοχή της νεολαίας, αλλά και των ενοριτών της Ζωφριάς.
 Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο μήνυμα της εκδήλωσης, ότι η έκβαση του απελευθερωτικού αγώνα απειλήθηκε από τη διχόνοια, τονίζοντας ότι η διαπίστωση αυτή πρέπει να αποτελέσει δίδαγμα για όλους και σε τοπικό επίπεδο.
«Εμείς πιστεύουμε ότι μόνο με συνεννόηση θα μπορέσουμε να πάμε το Δήμο μπροστά και το δείχνουμε με τη συνετή κι ενωτική μας στάση», τόνισε ο Χρήστος Παππούς, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του Πνευματικού Κέντρου, δίπλα στον Ιερό Ναό. «Οι εκδηλώσεις της και η συσπείρωση του κόσμου γύρω από αυτές δείχνουν ότι η Ενορία δικαιούται να αποκτήσει το Πνευματικό Κέντρο που οραματίζεται ο πατήρ Ιγνάτιος και οι ενορίτες της Ζωφριάς. Πολύ περισσότερο επειδή η λύση που έχουν προτείνει είναι ρεαλιστική και πρακτική. Η κατασκευή έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί και δεσμεύομαι ότι με την εκλογή μας στη διοίκηση του Δήμου θα προχωρήσουμε, τάχιστα, στην κατασκευή του έργου, γιατί το απαιτεί ο κόσμος της Ζωφριάς», τόνισε χαρακτηριστικά.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο Χρήστος Παππούς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της Ζωφριάς, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα , δείχνοντας  τη στήριξή τους  για την εκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου Φυλής. 


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ...αναρωτιέμαι, εκεί στη Ζωφριά δεν τους μυρίζουν τα σκουπιδάκια για τα οποία έχει βάλει κι αυτός τις υπογραφούλες του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή