Καθάρισαν το «Πάρκο Πόλης» στα Άνω Λιόσια

Καθάρισαν το «Πάρκο Πόλης» στα Άνω Λιόσια


Στο πλαίσιο της επιτυχημένης περιβαλλοντικής δράσης «Lets Do It Greece – Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου, ο καθαρισμός στο «Πάρκο Πόλης» Άνω Λιοσίων με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζομένων της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής και ενεργών πολιτών της περιοχής. Το εγχείρημα αυτό πραγματοποιείται για τρίτη φορά στη χώρα μας και για δεύτερη φορά στη Δυτική Αττική, ύστερα από την κινητοποίηση της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής.
Με την ολοκλήρωση της δράσης, η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Σταυρούλα Δήμου, δήλωσε σχετικά: «Το “Lets Do It” είναι ίσως η μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια διεθνώς, με τη συμμετοχή 108
χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, συμμετέχουν καθαρίζοντας τις πόλεις τους, τις γειτονιές τους, τα πάρκα τους, τα δάση τους, τις παραλίες τους, περνώντας το μήνυμα της αλλαγής, της βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Αυτό το οικολογικό μήνυμα στέλνουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη Δυτική Αττική, καθαρίζοντας σήμερα το ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΗΣ στα Άνω Λιόσια. Θέλω να ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους όλους τους περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, το ανθρώπινο δυναμικό της Αντιπεριφέρειας Δυτ. Αττικής και ιδιαίτερα τους εθελοντές του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, καθώς και τον δήμαρχο Ασπροπύργου, κο Νικ. Μελετίου, για την ευγενική διάθεση οχήματος μεταφοράς των εργαζομένων της Αντιπεριφέρειας».
πηγή:http://www.attikipress.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια