Ήσουν και θα είσαι άφαντος




Άρθρο του Σωτήρη Τσίγκου

«Κύριε» Μπουραΐμη, είστε βιαστής ψυχών και συνειδήσεων. Για άλλη μια φορά επιχειρείτε να εξαγοράσετε την ψήφο των συνδημοτών μας παραμονές εκλογών, καλώντας τους -όπως πάντα- επιλεκτικά με σκοπό να τους κάνετε δίμηνες συμβάσεις, παίζοντας με τον πόνο της φτώχειας και της ανεργίας, έχοντας μοναδικό σκοπό την επανεκλογή σας.

Δεν έχετε μάλλον αντιληφθεί, ότι ο δημότης δεν είναι όμηρος κανενός. Άνεργος είναι, σε μια περίοδο κρίσης που μαστίζει όλη την Ελλάδα. Όσο και να θέλω να πιστέψω ότι έχετε αγαθές προθέσεις, δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου, όταν πριν από λίγους μήνες σας είδαμε να μην αντιδράτε καθόλου στην απόλυση των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνομικών.

Τώρα, μας έρχεστε σαν τον Γιάννη Αγιάννη, να δώσετε χείρα βοηθείας στους φτωχούς και τους ανέργους, που αν δεν κάνω λάθος, δεν σας είχαν δει καθόλου τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Ήσασταν άφαντος. Άφαντος, μια λέξη που καθόλου τυχαία δεν είναι στο Δήμο Φυλής, γιατί αυτή χρησιμοποιούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας για τον Δήμαρχο, τον οποίο βλέπουν μόνο… παραμονές των εκλογών.

Τσίγκος Σωτήρης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Φυλής
Με την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
Υποψηφίου Δημάρχου ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια