Και ξαφνικά γεμίσαμε ανεξάρτητους!


Οι δημοτικές παρατάξεις που με επί σειρά ετών κυβέρνησαν τον Δήμο μας, κουνώντας τις μπλε και πράσινες κομματικές σημαίες, τώρα αποστασιοποιούνται και δηλώνουν ανεξάρτητες. Αποφεύγουν τα ονόματα της Ν.Δ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως ο Διάβολος το λιβάνι και ξορκίζουν στο πυρ το εξώτερον τους μέχρι τα χθες κομματικούς τους πάτρωνες. 
Δεν έχουν το Θεό τους ο κ. Μπουραίμης και ο κ. Παππούς.
Νομίζουν, ότι με μια μονοκονδυλιά μπορούν να διαγράψουν την ένδοξη ιστορία της σκουπιδοανάπτυξης που με τόσο φανατισμό υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια πλάι πλάι με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τη Ν.Δ. και που φυσικά εξακολουθούν να υπηρετούν. Θεωρούν, ότι μπορούν να μας κοροϊδεύουν ακόμα, με τα ανύπαρκτα μέτρα που έχουν λάβει για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας των αθιγγάνων. Πως μπορούν άλλωστε όταν από αυτούς αντλούν ψήφους; Δεν το κατάλαβαν ακόμη ότι έχουν διαγράψει τον ιστορικό τους κύκλο και ήρθε η ώρα να αποσυρθούν. Ο λαός της Φυλής, αυτή τη φορά, θα τους
απορρίψει όπως τα φθαρμένα υλικά της απηρχαιωμένης πολιτικής που πρεσβεύουν, στην χωματερή, που τόσο έχουν λατρέψει.
Φυσικά, στον μονόδρομο της απόσυρσης θα τους ακολουθήσει και η Δημοτική Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρεί τον νεωτερισμό με συνταξιούχους, ως επί το πλείστον εκπαιδευτικούς, στηριζόμενος από μουχλιασμένους πρώην Πασόκους βουλευτές που δεν έχουν να προσθέσουν τίποτα το καινούργιο στον πολιτικό στίβο, εκτός από το ως προσκωλυόμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ να εξασφαλίσουν την ύπαρξη τους στα πολιτικά δρώμενα. Δεν μπορώ να μη μνημονεύσω και τους «ζαλισμένους» της παράταξης του ΚΚΕ. Ψηφίζουν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και μετά τις καταγγέλλουν. Αυτό και αν είναι συνέπεια!
Αγαπητοί Συμπολίτες. Η μόνη πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», ξεκίνησε τον αγώνα της πριν 3μιση χρόνια. Απέδειξε, στο διάστημα αυτό, ασκώντας τη μοναδική αντιπολίτευση στο Δήμο, ότι έχει όραμα, πρόγραμμα και ανθρώπους που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουμε το όνειρο. Αναζητήστε από τα στελέχη της παράταξης μας τους πλέον ικανούς, άφθαρτους επαγγελματίες και επιστήμονες, ανθρώπους που έχουν «κολλήσει ένσημα» και με την ψήφο σας δώστε τους τη δύναμη να αναμορφώσουν το Δήμο.
Βιρβίλης Πέτρος
Οικονομολόγος
πηγή:https://www.facebook.com

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ε, όχι κύριε Βιρβίλη και ο Σάββας ανεξάρτητος. 40 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ δεν ήτανε; ολίγον ως ανεμοδείκτης μου μοιάζει. Με το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν περιφερειακός σύμβουλος; με το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν στη Νομαρχία ;
    Ε, όχι κύριε Βιρβίλη. Αυτή τη φορά δεν θα κλέψετε την ψήφο μου.
    Αυτή τη φορά θα πάω με το Γιώργο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή