ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ

                                                                                                     


                                                                                                                          Φυλή,  29 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις στα  Αστυνομικά Τμήματα των Άνω Λιοσίων και  Ζεφυρίου με σκοπό την  ενημέρωση  και την λήψη μέτρων  για  τη  καταπολέμηση της  παραβατικότητας

Η καταπολέμηση της παραβατικότητας, που παρουσιάζει έξαρση  καθημερινά στο Δήμο  Φυλής, αποτέλεσε το αντικείμενο της συζήτησης του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Παππού με τη  Διοίκηση και το  προσωπικό των  Αστυνομικών Τμημάτων   Άνω Λιοσίων και  Ζεφυρίου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε την ένταση της αστυνόμευσης με σκοπό την προστασία των εννόμων αγαθών των πολιτών. Οι αστυνομικοί, από την πλευρά τους τόνισαν ότι το προσωπικό καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθεί στην αποστολή του και  πρόσθεσαν ότι
σημαντικό εμπόδιο στην εκπλήρωση της αποστολής τους, αποτελεί η έλλειψη προσωπικού και μέσων, αλλά και οι αναπόφευκτες υπηρεσιακές ανάγκες.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι οι αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης της περιοχής πρέπει να μεταφερθούν στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πρόσθεσε ότι αυτό θα αποτελέσει προτεραιότητά του, την επόμενη της εκλογής του.
Επεσήμανε ακόμα ότι στόχος του είναι η εκπόνηση κι εφαρμογή   ολοκληρωμένου σχεδίου από την ΕΛΑΣ και το Δήμο Φυλής, με στόχο  την  αστυνόμευση,  την πρόληψη της παραβατικότητας και τη φύλαξη των κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων. Το σχέδιο αυτό, μεταξύ άλλων πρέπει να περιλαμβάνει:
-Ασφυκτική πίεση στην Πολιτεία για την ενίσχυση των  δύο  Αστυνομικών  Τμημάτων  με προσωπικό και μέσα. Περιπολίες μέσα στις συνοικίες μέρα-νύχτα. Τέλος στα γκέτο.
-Διεκδίκηση του πάγιου αιτήματος για την ίδρυση Τμήματος Τροχαίας, με έδρα το Δήμο Φυλής.
-Απαίτηση αυστηρού ελέγχου των οχημάτων και καταπολέμηση του φαινομένου της οδήγησης από ανηλίκους.
-Απαίτηση εκκαθάρισης των περιοχών του Προαστιακού και της Λίμνης από εξαρτημένους και κέντρα διακίνησης ναρκωτικών.
-Άμεση καταγραφή των αυθαίρετων κτισμάτων κι έκδοση πρωτοκόλλων κατεδάφισης από την Πολεοδομία.
-Αποβολή παράνομων οικιστών από ξένες ιδιοκτησίες.
-Περίφραξη και ηλεκτροφωτισμό των απαλλοτριωμένων εκτάσεων του Πάρκου Πόλης.  
«Η τοπική κοινωνία θεωρεί την καταπολέμηση της παραβατικότητας ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα κι αυτό οφείλουν να το λάβουν υπόψη τόσο η Πολιτεία, όσο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το κλίμα ανασφάλειας και φόβου αποθαρρύνει τους πολίτες, εμποδίζει την οικονομική δραστηριότητα και κλονίζει την εμπιστοσύνη στους θεσμούς», κατέληξε ο Χρήστος Παππούς.




Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Eνημερώστε παρακαλώ τον κ. Παππού, ότι τα τμήματα ετοιμάζονται να ακολουθήσουν την κατάντια του Καλλικράτη, απλά περιμένουν στην Αστυνομία να περάσουν οι εκλογές για να αρχίσει η "αναδιάρθωση". Επίσης ενημερώστε τον ότι οι τσιγγάνοι του Δήμου μας, προέβησαν πρώτοι σε νομιμοποιήσεις των αυθαιρέτων τους, ενώ σύμφωνα με το νέο νόμο έχουν και δικαιώματα επί την καταπατηθέντων. Για να μην ξεχαστώ η τροχαία και να ιδρυθεί (που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνει αυτό) κυρίως πάνω στη γούνα μας θα εξαντλήσει την αυστηρότητα της γιατι οι τσιγγάνοι δεν έχουν ΑΦΜ και γι΄αυτό τα βεβαιωθέντα πρόστιμα, επιστρέφονται ως αχρεωστήτως καταβληθέντα. Τέλος για τις επαφές με υπουργεία και αρχηγούς, είχε και ο Μπουραϊμης, αλλά ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είδαμε πως την καταπολέμησε την παραβατικότητα όταν ήταν δήμαρχος...έλεος, ας μην την καταπολεμήσει άλλο...κουράστηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντάξει.....εδώ γελάμε.....παιδιά χιούμορ κάνει ο άνθρωπος ......μην τα πέρνετε στα σοβαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή