Γι’αυτό και έχουμε συστραυτευτεί όλοι με τον Σάββα.


Του Αναστάση Ατζάμπου
Γελώ. Παρακολουθώντας τα πολιτικά δρώμενα του τόπου γελώ. Νομίζουν πως με ένα μήνα επιφανειακής εγρήγορσης θα καταφέρουν να κερδίσουν τις εκλογές. Ο κόσμος βλέπει, ακούει, αισθάνεται κύριοι. Δεν γίνεται μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση να ζητά την στήριξη του κόσμου. Είναι εμπαιγμός. Εδώ και 4 χρόνια τώρα , που ήταν αυτοί οι σωτήρες του τόπου όπως παρουσιάζονται; Δεν ήταν ανύπαρκτη μονάχα η διοίκηση αλλά και η λεγόμενη αξιωματική αντιπολίτευση αυτού του τόπου.
Πως λοιπόν διεκδικεί κάτι για το οποίο δεν κόπιασε; Τα είδαμε τα έργα του που μας παρουσιάζει, χωρίς καμία προοπτική. Λες και σε αυτόν τον τόπο το πρόβλημα είναι η αισθητική του (!). Και παρατηρώ ΜΟΝΟ τους οπαδούς του να λένε πως έγιναν έργα. Τί; Εδώ έχουμε τα ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της Αττικής, με την χωματερή, και την εγκληματικότητα σε ιστορικά υψηλά ποσοστά και όμως οι διοικήσεις μας έκαναν έργα και τώρα αγοράζουν οικόπεδα. Και είναι περήφανοι κιόλας. Τελικά δεν διαφέρουν κι τόσο αυτές οι παρατάξεις.
Όμως ευτυχώς διαφέρει το στάρι από το κριθάρι. Εάν ήταν σωστή η αντιπολίτευση αυτή, θα ήταν όλοι δίπλα της. Γιατί όμως όσοι είναι υγιώς σκεπτόμενοι σε αυτόν τον τόπο άλλαξαν παράταξη αμέσως; Όπως και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές λένε υπήρξε αδιαφορία για τον τόπο. Κανένα πλάνο, καμία
προοπτική για αυτά τα χώματα. Εκτός από την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΜΟΝΟ εκείνη έτρεξε 4 χρόνια φώναξε και δήλωσε έμπρακτα πως είναι δίπλα στο πρόβλημα του πολίτη. Γι’αυτό και έχουμε συστραυτευτεί όλοι με τον Σάββα. Ένα νέο άφθαρτο πρόσωπο. Είναι η μόνη λύση πια. Είμαστε μαζί του γιατί είναι ο μόνος που θέλει να βοηθήσει τον Δήμο αν αναπτυχθεί πραγματικά. Και θα το κάνει. Όλες οι δημοσκοπήσεις φέρνουν τον Σάββα Σάββα πρώτο.
Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα είναι η επόμενη διοίκηση του δήμου και ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ο νέος Δήμαρχος . Και αυτό το μήνυμα το έχουν λάβει όλοι οι -πολιτικοί- αντίπαλοί μας.
Άλλωστε σε τηλεφώνημα επικεφαλής παράταξης, το είπε από μόνος του σε έναν δημότη: Εσείς διαλέξατε το Δήμαρχο σας ένα μήνα πριν τις εκλογές. Σφάλμα. Η αδιαφορία και η έπαρση σας στον κόσμο εκλέγουν τον Σάββα Δήμαρχο. Κανένας άλλος.
Ατζάμπος Αναστάσης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων
με την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
υποψ. Δημάρχου Σάββα Σάββα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια