ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Τελικά είναι στη λίστα ο Μπουραίμης...Μεγάλη δικαίωση της αντιπολίτευσης στο Δήμο Φυλής...!


 του Αντ. Δεων@ (κουρσ@ρος)

Μεγάλη δικαίωση μερίδας της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Φυλής που τελικά δεν φώναζαν τσάμπα τόσο καιρό! Πρώτος στη λίστα είναι ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραϊμης παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων κατευθυνόμενων ΜΜΕ να αποκρύψουν το γεγονός. Το διαπιστώσαμε, το ελέγξαμε και ως οφείλουμε, το αναφέρουμε επί λέξη ότι ο Μπουραϊμης είναι...

πρώτος στη λίστα γάμου της κόρης, του φίλου του Γιάννη από τα Δερβενοχώρια που παντρεύεται μετά το Πάσχα. Μεγάλη ανακούφιση, ικανοποίηση και δικαίωση για πολλούς αντιπάλους του, που επαληθεύονται μετά από αυτή την δραματική εξέλιξη στο Δήμο Φυλής και που επιφέρει σοβαρό και καίριο πλήγμα στο γόητρο του Δημήτρη Μπουραϊμη. Τελικά ο Μπουραϊμης είναι επιτέλους σε λίστα!!!  

Τώρα, εάν είναι σε λίστα γάμου και όχι στη λίστα Νικολούδη, δεν έχει και μεγάλη σημασία, μικρή διαφορά...λίστα είναι και αυτή...!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Καλή η λίστα του Γιάννη,άλλα το ποθεν εσχες ο κ. Τάκης ποτέ θα μας το αναρτήσει??Γιατί δεν το έχουμε βρει πουθενά αναρτημένο??Όπως κάνουν όλοι η δήμαρχοι σε ολόκληρη την Ελλάδα.μήπως λέω μήπως έχετε κάτι να κρύψετε λέω μήπως...Όπως στο διαύγεια του Δήμου Φυλής μήπως πέφτουν κάποιες μαύρες μπάρες επιλεκτικά?,λέω μήπως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή