Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ.ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.


ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ.ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΥΤΗ Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ.ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ.ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

πηγή:https://www.facebook.com/paraponofylis/posts/391973720943375

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ένα πράγμα με προβληματίζει... οτι ο κος. Λουμιώτης, όντας καθηγητής σε σχολείο, βρίσκει τον χρόνο και ασχολείται με τις εκλογές, ενώ θα έπρεπε να ασχολείται με την παιδεία των μαθητών, ειδικά τώρα που είναι και περίοδος εξετάσεων!
    Όμως, δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, ένα κόμμα εν δυνάμει εξουσίας, αντί να επιλέξει ένα πρόσωπο με δυναμική, διάλεξε απλά ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για να αναλάβει έναν δήμο με πολλά προβλήματα που πρέπει ναλύσει. Και τα οποία προβλήματα, μπορούν να λυθούν από ανθρώπους που έχουν επιδείξει σθένος στην επαγγελματική τους πορεία και είναι καταξιωμένοι, όχι από καθηγητές, οι οποίοι κύριο μέλημα τους πρέπει να είναι όχι τα κομματικά συμφέροντα αλλά η καλλιέργεια των παιδιών μας.
    Επίσης, το οτι η Κουμουνδούρου πληρώνει για την προεκλογική εκστρατεία του κου. Λουμιώτη δεν ακούγεται κάπως; Δηλαδή ο κος. Λουμιώτης έχει την στήριξη ενός ολόκληρου κομματικού μηχανισμού, το οποίο θα έπρεπε, σε συνδυασμό με τις ίδιες δυνάμεις, να έχει εκτοξευτεί η δημοτικότητα του... αλλά μάλλον ούτε με σπρώξιμο δεν πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τον καλλικρατικό νόμο η αφισσοκόλληση απαγορεύεται σε χώρους που δεν έχει υποδείξει ο Δήμος κι αυτός είναι ικανός λόγος για να κυρηχθεί έκπτωτος ο μέλλων Δήμαρχος. Προφανώς ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει στην πιθανότητα εκλογής του Λουμιώτη και γι αυτό τον αφήνει να διαπράττει το αδίκημα της αφισορύπανσης στο Δήμο της χωματερής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λέει ο/η Μπουρουμπουρου...δυστυχώς γιά τον κ.Λουμιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή