Φιλανθρωπικό μπαζάρ στα Άνω Λιόσια

Τα έσοδα δόθηκαν στο Κέντρο Βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ» για την ενίσχυση και τη φροντίδα των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί - Δείτε φωτογραφίες

Μια ακόμη ξεχωριστή δράση ετοίμασαν οι παιδικοί σταθμοί των Άνω Λιοσίων με το πασχαλινό παζάρι λαμπάδας, που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια. 



Τα 700 περίπου παιδιά των σταθμών μαζί με τον πρόεδρο κ. Κώστα Παπαϊωάννου, τους παιδαγωγούς και τους γονείς έφτιαξαν περισσότερες από 1500 λαμπάδες τις οποίες πούλησαν στο φιλανθρωπικό μπαζάρ. Από νωρίς το
πρωί η κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων γέμισε με παιδικές φωνές αλλά και με πολύχρωμες λαμπάδες.



Αναβιώνοντας και το έθιμο των ημερών – Σάββατο του Λαζάρου και Κυριακή των Βαΐων – στο χώρο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Κωνσταντίνος Παπαιωάννου, τα παιδιά και το προσωπικό των σταθμών ετοίμασαν και μοίρασαν  κέρασμα με Λαζαράκια για όλους τους παρευρισκόμενους ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος. 

Τα έσοδα από το μπαζάρ δόθηκαν στο Κέντρο Βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ» για την ενίσχυση και τη φροντίδα των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί. 









ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια