Βαδεβούλης Απόστολος – «Μόνο ο Σάββας Σάββας έκανε αντιπολίτευση»



Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής εξηγεί με επιστολή του ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ζεφυρίου και ιδρυτικό μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Βαδεβούλης. Αναλυτικά:

"Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1985. Κατάγομαι απ’ το Μέτσοβο της Ηπείρου, μένω μόνιμα στο Ζεφύρι και το 2004 πέρασα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

Πιστεύω ότι η νεολαία δεν πρέπει να μένει αδιάφορη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ειδικά τώρα που η ελληνική κοινωνία έχει οδηγηθεί στη χειρότερη κρίση που γνώρισε μεταπολεμικά και τα δικαιώματα που είχαν κερδηθεί με αγώνες δεκαετιών, ακυρώθηκαν. Δεν μπορούμε, επίσης, να μένουμε αδιάφοροι στα σοβαρά προβλήματα του Δήμου Φυλής, όπως είναι η ύπαρξη της χωματερής και η υψηλή παραβατικότητα.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια παρακολούθησα σχεδόν όλα τα Δημοτικά Συμβούλια και διαπίστωσα ότι η μόνη παράταξη που ήταν κοντά στα αντιμνημονιακά μου πιστεύω, έκανε πραγματική αντιπολίτευση και ασχολήθηκε ουσιαστικά με το πρόβλημα της χωματερής ήταν η «Ενότητα Πολιτών», με επικεφαλής τον Σάββα Σάββα. Αποφάσισα, λοιπόν, ως πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ζεφυρίου και ιδρυτικό μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Φυλής, να ασχοληθώ και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα από αυτή την παράταξη, για να προσφέρω και από εκεί ό,τι μπορώ στον τόπο μου και στην κοινωνία".

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....Ν΄ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ....... ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ.....!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....Ν΄ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ....... ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ.....!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή