Πέντε νέοι συναγωνιστές/ίστριες της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής





Γιαννόπουλος Τάσος
Νεολαίος. Απόφοιτος του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, είναι κάτοχος Master στην επικοινωνία και στα ΜΜΕ. Συμμετέχει στο κίνημα για το κλείσιμο της χωματερής και σαν φοιτητής πάλεψε για τη διατήρηση του χαρακτήρα της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης (άρθρο 16). Είναι μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής και πρώην μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής.

                                         Κουτρομάνου Όλγα του Γεωργίου



Νεολαία. Απόφοιτη του 3ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων και απόφοιτη του ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ με ειδικότητα

Νοσηλεύτριας χειρουργείου. Είναι ταμίας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής.



                                               Λιάρος Γιώργος του Μηνά

Κατοικεί από το 1967 στο Ζεφύρι όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ζεφυρίου τις περιόδους 1998-2002 και 2002-2006 με το Συνδυασμό «Συσπείρωση Πολιτών Ζεφυρίου». Συμμετέχει από τα μαθητικά του χρόνια στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου από την ίδρυσή του το 1976. Μέλος του Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου. Ο λόγος που τον ωθεί να ασχοληθεί ακόμα μια φορά με τα κοινά, είναι η συνεχής υποβάθμιση (τα τελευταία χρόνια) στο Δήμο μας και ιδιαίτερα στο Ζεφύρι.


                                           Σταυρόπουλος Γιώργος του Ηλία

Είναι εργαζόμενος στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών. Πτυχιούχος Μοριακής Βιολογίας-Βιοχημείας, Κλινικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. Γέννημα θρέμμα των Άνω Λιοσίων, όταν στα Άνω Λιόσια οι άνθρωποι ζούσαν αρμονικά με την φύση, χωρίς χωματερή και κάνοντας τα καλοκαιρινά μπάνια στον Σκαραμαγκά και την Ελευσίνα. Επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος επί Δημαρχίας Πανάγου και ιδρυτής της Κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου Άνω Λιοσίων. Και όπως λένε οι αναρχικοί «πατρίδα μας τα παιδικά μας όνειρα».



Χολέβας Ευθύμιος

Συνταξιούχος του ΙΚΑ. Συμμετέχει από νεαρή ηλικία στους κοινωνικούς αγώνες ως συνδικαλιστής για μια καλύτερη ζωή στο χώρο της αριστεράς. Σήμερα προσφέρει εθελοντικά το χρόνο του στην «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών δήμου Φυλής», είναι μέλος του Συντονιστικού της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής και αποφάσισε ως κάτοικος του Πανοράματος να δώσει τη μάχη των δημοτικών εκλογών με τη Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής που θα φέρει την ανατροπή στο δήμο για ένα δήμο μπροστάρη και αλληλέγγυο στους δημότες του.


Γιαννόπουλος Τάσος



 Κουτρομάνου Όλγα του Γεωργίου


  Λιάρος Γιώργος του Μηνά


Σταυρόπουλος Γιώργος του Ηλία


Χολέβας Ευθύμιος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια