Καταιγιστικός ο Σ. Σάββας - «Ξεχάστε ότι για τις καθυστερήσεις φταίμε εμείς…»




Μπορεί να πλησιάζουμε προς τις εκλογές και πολλοί να περίμεναν μια αλλαγή συμπεριφοράς από πλευράς διοίκησης, όμως οι άνθρωποι που μας έχουν φτάσει στο σημερινό μας χάλι, δείχνουν αμετανόητοι. Δεν είναι μόνο τα ασύστολα ψεύδη, αποτέλεσμα της ανευθυνότητας και της αδυναμίας ανάληψης ευθυνών, αλλά και οι πολλές ανακρίβειες που επιβεβαιώνουν σε όλους μας το λάθος που έγινε το 2010, το οποίο όμως δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Η διοίκηση του Δήμου Φυλής και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος διασπείρουν φήμες πως για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των εργαζομένων ευθύνεται η αντιπολίτευση!

Ορίστε;

Ευθύνεται η αντιπολίτευση που η δημοτική αρχή δεν κατάφερε ποτέ να απαγκιστρώσει τη μισθοδοσία από τα αντισταθμιστικά;

Ευθύνεται η αντιπολίτευση που κανείς, ακόμα και τώρα, δεν γνωρίζει τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Φυλής, ούτε τις επιμέρους οικονομικές λεπτομέρειες της συνένωσης των τριών πρώην Δήμων (Λιόσια, Χασιά, Ζεφύρι);

Οι απαντήσεις είναι προφανείς. Σε ότι αφορά την καταγγελία του προϋπολογισμού, η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» είχε από τον Νοέμβρη κρούσει των κώδωνα του κινδύνου για τα λάθη στη σύνταξή του (όπως φυσικά και για το ενδεχόμενο να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι), όπως τόνισε ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής κ. Σάββας Σάββας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο. Κι όμως η διοίκηση δεν κατάφερε να δώσει ούτε έναν σωστό προϋπολογισμό και τώρα κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από το κάθε τι: Επιρρίπτουν αλλού τις ευθύνες, αυτή τη φορά για τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας!

Όσο για τον οικονομικό απολογισμό που η εκάστοτε δημοτική αρχή υποχρεούται να κάνει; Αυτός έγινε μετά την καταγγελία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», της μοναδικής παράταξης που από την επόμενη των εκλογών του 2010, ασκεί σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση.

12.000 ευρώ για την παρέλαση;

Από την άλλη πλευρά, οι προκλήσεις συνεχίζονται. Δεν είναι μόνο οι μεσημεριανές συνεδριάσεις και η συνεχιζόμενη καθυστέρηση απαντήσεων στο ερώτημα για τον ακριβή αριθμό των αγοραπωλησιών οικοπέδων (ερώτημα που ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε να μας απαντήσει, έστω και τώρα), αλλά και τα υπέρογκα ποσά που δίνονται για εκδηλώσεις εν μέσω κρίσης.

Τι κι αν οι Δημότες βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης; Η δημοτική αρχή αποφάσισε πως η (προεκλογική) παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα κοστίσει στον Δήμο Φυλής 11.765 ευρώ (5.000 – Άνω Λιόσια, 3.765 – Ζεφύρι, 3.000 Χασιά)! Φυσικά και η τήρηση των εθίμων είναι σημαντικό πράγμα στην εποχή μας, όμως συνειδησιακά, κύριοι, είστε εντάξει με τους εαυτούς σας;

Φυσικά και δεν περιμένουμε να σχηματίσουμε τώρα άποψη για τη νυν δημοτική αρχή. Όπως και όλοι οι συμπολίτες μας, γνωρίζουμε τις πρακτικές σας και την τακτική της λασπολογίας. Όμως ο χρόνος σας τελειώνει και σας συνιστούμε να αποχωρήσετε με το κεφάλι ψηλά.
Αν αυτό είναι εφικτό…



Ο Σάββας Σάββας μιλά για τα λάθη της διοίκησης στον προϋπολογισμό:


Οι προ ημερησίας ερωτήσεις της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"



Για το αναπάντητο ερώτημα της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» περί των οικονομικών στοιχείων του Δήμου




Ο Σάββας Σάββας με εμφατικό τρόπο αντικρούει τα ψεύδη της διοίκησης














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια