Έκοψε την πίτα του το "ΑΓΑΠΩ" (photos & videos)



Με την παρουσία φίλων και μελών της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «ΑΓΑΠΩ» στο καφέ «ΠΕΤΡΙΝΟ» της Χασιάς. Το ζεστό κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει την παρέα του «ΑΓΑΠΩ» μεταφέρθηκε και στον χώρο της εκδήλωσης, με την εμπνεύστρια της ιδέας Έλενα Σερεπίσου να τονίζει στην ομιλία της την γιγάντωση του έργου της, σε αυτούς τους λίγους μήνες της λειτουργίας του. 

Πλέον, πάνω από 80 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα στηρίζονται υλικά και ηθικά από το «ΑΓΑΠΩ», το οποίο θυμίζουμε έχει τον τελευταίο καιρό γίνει θέμα τόσο στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, όσο και σε πολλά από τα κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας.

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Σάββας -ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στο «ΑΓΑΠΩ» ενισχύοντας σημαντικά τον αγώνα της Έλενας και των συνεργατών της- αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο που παράγεται από αυτή την προσπάθεια, ένα έργο που, όπως ο ίδιος δεσμεύθηκε, θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί μετά το τέλος των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Πατήστε ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα της τηλεοπτικής εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» του ALPHA για το «ΑΓΑΠΩ» της Έλενας Σερεπίσου (το θέμα στο 2:28:57)

Η ομιλία του Σάββα Σάββα:



 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια