Φάκελος Χωματερή: Η αλήθεια ειπώθηκε στο Τσουκλίδι (βίντεο)

  


Γράφει ο Παραπονιάρης
  Την Τετάρτη 19/2/14 ο ξαναγεννημένος Σύλλογος Τσουκλιδίου πλαισιωμένος από νέα δυναμικά άτομα κατόρθωσε να κάνει αυτό που δεν κατάφερε ούτε ο Δήμος Φυλής να κάνει, αν και το είχε υποσχεθεί, μια Ημερίδα με θέμα την Χωματερή Φυλής.
  Κατάφερε να ενημερώσει  δεκάδες δημότες και σχεδόν όλες τις παρατάξεις του Δήμου.
  Στην ημερίδα ενημερώθηκαν από τον Θωμά Μπιζά μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και το Χαρίλαο Μαρμάρου μέλος της Επιτροπής Αγώνα Φυλής για όλες τις εξελίξεις στο θέμα της Χωματερής.
Έμαθαν επίσης για το τι ετοιμάζουν για την περιοχή μας και για τα "εγκλήματα" που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια αλλά και συνεχίζονται να γίνονται  σήμερα αλλά ετοιμάζονται και για το μέλλον.
  Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν ήταν τόσο εντυπωσιακά που εξέθεσαν  αρκετούς   μέχρι σήμερα διοικούντες  του Δήμου και
όχι μόνο .
  Ανάγκασαν το δήμαρχο Μπουραΐμη Δημήτριο να δηλώσει πως όλα αυτά που άκουσε είναι αλήθεια αλλά το μόνο που ξέχασαν να πουν είναι πως ο Δήμος έχει προσφύγει στο ΣτΕ .
 Είδαμε το πρώην αντιδήμαρχο Καμπόλη Δημήτριο να φεύγει τρέχοντας , με τη δικαιολογία του τηλεφώνου, και να μην επιστρέφει για να τοποθετηθεί για ό,τι ειπώθηκε.
 Τον πρώην δήμαρχο Γεώργα Σταμάτη να ενημερώνει πως για ότι έγινε επί δημαρχίας του οφείλονται στην εμπιστοσύνη που έδειξε στον τότε υπουργό ΠΕΧΩΔΕ  Λαλιώτη Κώστα  αλλά που αυτός δε τα τήρησε ποτέ.
 Το δημοτικό σύμβουλο Βάβουλα Κώστα να αντικρούει την τοποθέτηση  του δημάρχου Μουραΐμη Δημήτρη. 
 Τον επικεφαλής της παράταξης Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Φυλής Λουμιώτη Κώστα να αναρωτιέται σαν μαθηματικός πως με τόσα  έσοδα έφτασε να έχει τόσα χρέη ο δήμος μας.
  Το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Φυλής και μέλος επίσης του δημοτικού σχήματος Αντίσταση Ανατροπή στη Πόλη της Χωματερής Γιάννη Τσουκαράκη να επισημαίνει  πως μόνο με κινηματικές δράσεις θα λυθεί το πρόβλημα και όχι με δικαστικές.
 Εντύπωση μας έκανε η απουσία μέλους από την παράταξη  Λαϊκή Συσπείρωση  Φυλής . 
Ακολουθούν βίντεο από την Ημερίδα














τα παρακάτω βίντεο τα βρήκαμε στη Δυτική Όχθη



Ακολουθεί η εισήγηση του προέδρου Νίκου Νικολόπουλου 
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ Ο Κ. ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ  ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΟΥΚΛΙΔΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥΚΛΙΔΙ ΕΝΑΙ  ΕΜΦΑΝΗΣ  ΣΕ  ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΙ ΑΝ ΣΤΑΘΕΙΣ. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΠΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΕΛΕΙΠΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΙΠΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ  ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ.
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ) ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΛΙΔΙΟΥ   ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΩΜΑ ΜΠΙΖΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΥΣΗΣ
Ο ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο
ΧΑΡΗΣ Ο ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΕΧΕΙ  ΑΝΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ.
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ  ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΓΓΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΩ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ.
ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.                                                                                  ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΥΣΗΣ

ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΤΣΟΥΚΛΙΔΙ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟ  ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια