ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΟΙ ΖΩΦΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ



Οι προσδοκίες του Συλλόγου της Ζωφριάς, υλοποιήθηκαν , αφού στην εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης συναντήθηκαν στο ίδιο τραπέζι, γείτονες, φίλοι και συμμαθητές.

Η Συμμετοχή   ήταν πέρα από την αναμενόμενη.  
Η Πρόεδρος του Συλλόγου σε σύντομη ομιλία της τόνισε , ότι έτσι ονερευόμαστε τον Σύλλογό μας, η αίθουσα αυτή να αποτελέσει  τόπο συνάντησης , ψυχαγωγίας και ενημέρωσης  των κατοίκων της Ζωφριάς. Ευχαρίστησε τον κ. Μαυροειδάκο Γιάννη, για την χορηγία του για την κάλυψη της μουσικής με DJ και μικροφωνική. Επίσης τον ευχαρίστησε και για την μεσολάβησή του στον εφοπλιστή Μαρτίνο για τον εξοπλισμό με κομπιούτερ στον Γυμνάσιο της Ζωφριάς καθώς και για την μεσολάβησή του πριν από καιρό και τον εξοπλισμό στον Δημοτικό σχολείο της Ζωφριάς με προντζέκτορα , μουσικά όργανα και φυτά.
Επίσης ευχαρίστησε τους ψήστες, κ. Μανωλά 
Γιώργο του Δημητρίου, κ. Μάκη Αργυρό, κ. Πενταράκη Γρηγόρη και κ. Ζουμπόνο Θεόδωρο, που συνετέλεσαν να πραγματοποιήθει το παραδοσιακό έθιμο, το τσίκνισμα.
Ο Σύλλογος προσέφερε με πολύ λίγα χρήματα των συμμετοχόντων , ένα αξιόλογο πιάτο στους καλεσμένους του, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους προς τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Το φαγητό ήταν για άλλη μία φορά , σπιτικό  από τα Μέλη του Δ.Σ. Υπεύθυνος για το μενού ήταν ο κ. Ζαχουλίτης Γιώργος, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. 
Το γλέντι κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα. Και του  χρόνου.........





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια