Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών ΕΥΠΟΛΙΣ. Μια νέα κίνηση γεννήθηκε στην πόλη μας.



Μια νέα κίνηση γεννήθηκε στην πόλη μας. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών ΕΥΠΟΛΙΣ.
Ο Γιώργος Αβράμης, πολιτικός μηχανικός και γέννημα-θρέμμα του Δήμου μας αποφάσισε να συνενώσει κάτω από την ομπρέλα της όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας και να διεκδικήσει τη Δημαρχία.
Η Κίνηση Δημοτών ΕΥΠΟΛΙΣ είναι ανεξάρτητη. Οι άνθρωποί της, δημοκράτες απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου, μπήκαν στην κίνηση αφήνοντας απέξω τις κομματικές τους
ταυτότητες.
Η Κίνηση Δημοτών ΕΥΠΟΛΙΣ είναι Κίνηση Ανατροπής. Μόνο ανατρέποντας το σάπιο κομματικό κατεστημένο στην πόλη μας, μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.
Η Κίνηση Δημοτών ΕΥΠΟΛΙΣ είναι Κίνηση Ελπίδας.  Στη δίνη της τεράστιας κρίσης μέσα στην οποία ζούμε,  μόνο άνθρωποι που δεν έχουν μολυνθεί από το σάπιο παρελθόν μπορούν να μας ξαναχαρίσουν την ελπίδα.
Ο Γιώργος Αβράμης είναι γνωστός  στους περισσότερους δημότες για την εμπειρία του και την αποτελεσματικότητά του ως πολιτικός μηχανικός. Είναι επίσης γνωστός για την απέχθειά του στα ύποπτα συμφέροντα και τις κομματικές δεσμεύσεις. Αυτές τις ιδιότητες θέτει από σήμερα στην υπηρεσία του κοινού συμφέροντος.
Μόνο έτσι θα ξημερώσει μια καινούργια μέρα για το Δήμο μας !

Πληροφορίες:
Γρ. Τύπου Ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτών «Εύπολις»
Mob: 6977.425.525
Τηλ.- Fax: 210.24.82.327



Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. τον είδαμε σε πολλές εκφάνσεις της ζωής του Δήμου Φυλής τα τελευταία τέσσερα χρόνια !! Μα πού ήταν ? Θυμούνται τα προβλήματα και τις υποψηφιότητες τρεις μήνες πριν... όλο τον προηγούμενο καιρό ήταν παρών, έψαχνε λύσεις για τα προβλήματα ή κάνω εγώ λάθος και δε τον είδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός τουλάχιστον είναι ένας από μας!!!Φθάνουν πια οι επαγγελματίες της (τοπικής) πολιτικής,φθάνουν πια τα μεγάλα λόγια "....αγωνιζόμαστε γιά τα προβλήματα...." (που αυτοί δημιούργησαν) και στην πρώτη στροφή(ή την β΄Κυριακή-με τι αντάλαγματα άραγε;;) μας πουλάνε .Δεν θέλουμε άλλη "σωτηρία"!! απ΄αυτούς.Το "χωριό μας" είναι μικρό και ξέρει ο ένας τον άλλον.Αυτή την φορά υπάρχει ελπίδα!! γυρίζουμε σελίδα, αυτή την φορά ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!

      Διαγραφή
    2. Εννοείται πως πρέπει να απομακρυνθούν οι επαγγελματίες της πολιτικής. Όμως όταν κάποιος δεν έχει εμφανιστεί σε ένα δημοτικό συμβούλιο ως έστω θεατής...ως πολίτης που ενδιαφέρεται για τα κοινά, γιατί να τον εμπιστευτεί κανείς; Σου απαντώ έτσι, γιατί μη νομίζεις πως υποστηρίζω τους υπάρχοντες πολιτικούς...

      Διαγραφή
  2. καλοδεχούμενη θα πρέπει να είναι, βέβαια, η νέα κίνηση που γεννήθηκε στην πόλη μας αρκεί να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα χιλιάδες προβλήματα. Τα φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα, από μόνα τους και εξ ορισμού δε λύνουν το πρόβλημα. Υποθέτω πως και η εμπειρία είναι, σχετικά, απαραίτητη

    Εν τούτοις θα ήταν, νομίζω, άκρως απαραίτητο, επίσης, αν γνωρίζαμε και τα πρόσωπα που έχουν ταχθεί στο πλευρό του κ. Άβραμη, στην εν λόγω κίνηση. Πάντως, καλή επιτυχία στη διεκδίκηση της δημαρχίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και άλλος να το παίζει αντιμνημονιακός?Συγγενής του Μπουραιμικού Αβράμη? Όλοι οι Χασιώτες αποφάσισαν να μας σώσουν? Βρε τι μυρίζει, τι μυρίζει σε αυτές τις εκλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σαπίλα του τοπικού κατεστημένου μυρίζει!!! Δεν υπάρχουν Χασιώτες,Λιοσώτες ή Ζεφυριώτες και όποιος το βλέπει έτσι είναι τουλάχιστον κοντόφθαλμος..Τα προβλήματα είναι κοινά.Η ελπίδα υπάρχει μόνο στα νέα πρόσωπα που έχουν όρεξη για δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενεφανίσθη! Λαγός πιπέρι έτριβεν κακό του κεφαλιού του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή