Ο Σγουρός δεν θέλει "κομματική στήριξη"

Ο Σγουρός δεν θέλει κομματική στήριξη


"Ενδιαφέρομαι να συνεχίσω το έργο μου" δήλωσε o περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και επανέλαβε ότι δεν επιθυμεί τη στήριξη των κομμάτων αλλά της κοινωνίας.
"Θέλω να με κρίνει η κοινωνία, όπως ζητούσα και στις προηγούμενες θητείες. Δεν έχω κομματικές περγαμηνές. Λειτούργησα πάνω από το τραπέζι και άφησα απ’ έξω τις κομματικές ταυτότητες" τόνισε ο κ. Σγουρός μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα".
Ο περιφερειάρχης Αττικής ευχαρίστησε και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που
εκφράζονται, όπως είπε, με σεβασμό προς το πρόσωπό του, ενώ τάχθηκε υπέρ του ασυμβίβαστου.
Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής ο κ. Σγουρός είπε: "Είναι ένας νέος άνθρωπος και θα γίνει μια σπουδαία αντιπαράθεση".

Την ίδια στιγμή πάντως που υπάρχει η πιθανότητα να στηρίξει τον κ. Σγουρό η ΝΔ, ο υπουργός Εσωτερικών τον χαρακτηρίζει αποτυχημένο.
"Η επιλογή Σγουρού θα είναι ότι χειρότερο. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Με το νέο ΕΣΠΑ, το 30% θα πάει στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους. Ο κ. Σγουρός εκρίθη και κρίθηκε αποτυχημένο" δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης στον RealFm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια