Ο ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!


Ρεσιτάλ υποκρισίας από τον Δήμαρχο Φυλής στο χθεσινό (29/1) Δημοτικό Συμβούλιο που ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε ότι δεν γνώριζε ότι καταργείται το ΣΕΚ και τμήματα από τα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ του Δήμου Φυλής αφού καταργούνται και οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών .
Να υπενθυμίσω ότι ο Δήμαρχος είναι και πρόεδρος της ΔΕΠ (Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας) δηλαδή του κορυφαίου θεσμικού οργάνου της Παιδείας στον Δήμο μας .
Έφτασε μάλιστα και στην υπερβολή να ζητήσει εξηγήσεις από τους Προέδρους των

Ενώσεων Γονέων και των Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου που αποτελούν το Δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των Γονέων του Δήμου μας, ότι αφού το ήξεραν γιατί δεν του το είπαν .
Αντί δηλαδή να μπει μπροστά αυτός και να ενημερώσει όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα λιποτακτεί και κρύβετε πίσω από την ανυπαρξία του πετώντας την μπάλα στην εξέδρα!!!
Ποιους άραγε νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει;
Ο άνθρωπος αυτός και οι συνεργάτες του δεν είναι απλά ανεπαρκείς!
Είναι και επικίνδυνοι !

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Βγάλτε δήμαρχο λοιπόν τον Λιόση που δεν είναι επικίνδυνος. Οι εκλογές έρχονται, δημοκρατία έχουμε, οι πολίτες κρίνουν και οι αιρετοί κρίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άσχετα με το συγκεκριμένο θέμα, ανώνυμε, θεωρείτε δηλαδή ότι οι προηγούμενςες διοικήσεις του Δήμου ήταν επαρκείς? Θεωρείτε ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα Λιόσια σήμερα είναι καλή και ανάλογη ενός Δήμου που παίρνει 40 εκατ. το χρόνο για να ανεχόμαστε τη βρώμα και τις επιπτώσεις στην υγεία μας? Τί έγιναν οι προεκλογικές δεσμεύσεις που υπόσχονταν πολλά αλλά τίποτα δεν υλοποιήθηκε? Οι δημότες θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν αλλαγή ή αν θα προσκολληθούν στους 'ίδιους και τους ίδιους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση...ο καθένας είναι υπεύθυνος και άξιος αυτού τον οποίο έχει επιλέξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή