ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ΄΄ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΥΛΗΣ΄΄.





Ο Κώστας Λουμιώτης επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για το δήμο Φυλής
Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά   
Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 22:06
Ο κύβος ερρίφθη για τον υποψήφιο που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Φυλής στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαίου. Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε απόψε στο χώρο του ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων αποφασίστηκε ότι η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών δήμου Φυλής θα
κατέβει στις εκλογές με επικεφαλής τον εκπαιδευτικό Κώστα Λουμιώτη. Η απόφαση ελήφθη σχεδόν ομόφωνα.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Κώστας Λουμιώτης έχει πολύχρονη, ενεργή δράση στο χώρο της ΕΛΜΕ και προέρχεται από τα «σπλάχνα» του κόμματος. Το όνομά του είχε ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα, αποτέλεσε επιλογή της Τοπικής Οργάνωσης ενώ λίγες ημέρες πριν η υποψηφιότητά του "κλείδωσε" και σε κεντρικό επίπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή του έγινε – όπως θα γίνουν όλες οι επιλογές του κόμματος - με πολιτικές προεκτάσεις και μηνύματα.
πηγή:http://www.doxthi.gr/

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Γιατί χαίρεται ο Μπουραίμης και χαμογελά πατέρα? Μα γιατί υποψήφιος του Συριζα είναι ο Λουμιώτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο έλεγαν και για τον Μπουραίμη όταν πήρε το χρίσμα απο το ΠΑΣΟΚ.Τον είχαν τελειωμένο.Ομως οι γνωστοί παράγοντες της τοπικής κοινωνίας δεν ρωτάνε ποτέ τα θέλω του απλού πολίτη.Αυτό είναι το λάθος τους και εξακολούθουν να το κάνουν.Μάλλον δεν γνωρίζουν οτι η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να στηρίξει καινούργια πρόσωπα που δεν ήταν και ούτε θα γίνουν παράγοντες.Και ο Λουμιώτης ιστορικό και σταθερό στέλεχος της αριστεράς εδώ και χρόνια τους χαλάει τα κονέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιστορικό στέλεχος της αριστεράς ο επικεφαλής του Σύριζα στη φυλή!! Κάτι σαν τον Γλέζο να πούμε? Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ο Μπουραίμης που υπεραμύνεσαι την κομματική του ταυτότητα! Μπράβο ρε λεβέντες, με αυτές τις αντιλήψεις απαντάτε στα θέλω του απλού πολίτη? Να δούμε εκείνος πώς θα σας απαντήσει στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λουμιώτης είναι "άφθαρτος" και απλός. Μακάρι να βγει. Βαρεθήκαμε τις "προσωπικότητες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή