«Φαρ Ουέστ» το Δ.Σ. Φυλής. Για ακόμη μια φορά…



Κατάργηση των δημοκρατικών θεσμών, απαξίωση των ιδεών που θα πρέπει να διέπουν το αυτοδιοικητικό μοντέλο, περιφρόνηση των αρχών της δικαιοσύνης και της ισονομίας. Μιζέρια, αυταρχισμός, χάος, μέσα σε μια κατάσταση που μυρίζει συνεχώς μπαρούτι. Όλα αυτά δυστυχώς εξακολουθούν να περιγράφουν με ακρίβεια την κατάσταση που συνεχίζουμε να ζούμε στο Δήμο Φυλής. Εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Βέβαια, εύκολα θα αναρωτηθεί κάποιος, αν η συνεδρίαση των εκλεγμένων τοπικών αρχόντων οδηγεί (ξανά) σε γενικευμένες συρράξεις, ξύλο και… απαιτήσεις για εξακριβώσεις στοιχείων που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, τότε δεν θα πρέπει να ζητάμε πολλά για τον τόπο μας. 

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» καταδίκασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση με αυγά που δέχθηκε ο κ. Μπουραΐμης κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω του επικεφαλής κ. Σάββα Σάββα ο οποίος ξεκαθάρισε ότι τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλλουν συνολικά την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και τον θεσμό του Δημάρχου.

Την ίδια ώρα ο κ. Μπουραΐμης θεώρησε σωστό να μετακυλήσει τις ευθύνες για την επίθεση που δέχθηκε, αφήνοντας υπόνοιες για σκοτεινά σενάρια συνωμοσίας.

ΟΧΙ κύριε Δήμαρχε, κανείς δεν «έστησε» ένα τέτοιο σκηνικό βίας εις βάρος σας. Εσείς ο ίδιος το στήσατε, μένοντας πιστός στο δόγμα που υπηρετείτε εδώ και τρία χρόνια: Αυτό της αδιαφάνειας, των ψεύτικων υποσχέσεων και της αναξιοπιστίας.

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να δικαιολογήσουμε αυτή την τραβηγμένη και απαράδεκτη ενέργεια. Την ίδια ώρα όμως, θα πρέπει να καταγγείλουμε, πως ακόμα και μετά από μια τέτοια ακραία συμπεριφορά από πλευράς δημότη, κανείς δεν δικαιούται να προβεί σε «αντίποινα» χτυπώντας αλύπητα, έστω και κάποιον που ξέφυγε από τα όρια του νομίμου και του επιτρεπτού.

Παράλληλα, η φαρσοκωμωδία με τις κάμερες συνεχίζεται. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» υπηρετώντας της αρχές της διαφάνειας, προσπαθεί με κάθε νόμιμο μέσο να παρέχει στους Δημότες εικόνα και ήχο, προκειμένου να έχουν άπαντες την δυνατότητα να ενημερώνονται για τις αποφάσεις που παίρνονται για αυτούς. Ωστόσο ακόμα και για αυτό, συναντάμε εμπόδια και καλούμαστε να δίδουμε αποδείξεις για το ότι δεν είμαστε… ελέφαντες.

Όπως και να έχει, δεν συνηγορούμε στη συνέχιση όλων αυτών που υποβιβάζουν το Δήμο μας. Έτσι, δεν θα προβάλλουμε το βίντεο με τα νέα αίσχη, ούτε την επίθεση με αυγά, ούτε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο «παραβάτης», ελπίζοντας ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που τέτοιες σκηνές γουέστερν λαμβάνουν χώρα μέσα στην «καρδιά» του εξαθλιωμένου τόπου μας.

Υ.Γ.: Δεν αναφερόμαστε στις δικαιολογίες του προέδρου του Δ.Σ. για τους λόγους που γίνονται οι συνεδριάσεις μέσα στο μεσημέρι, καθώς είναι σχεδόν ανάξιες σχολιασμού, ειδικά από τη στιγμή που ως πρόσχημα χρησιμοποιούνται και οι δημοτικοί υπάλληλοι.

Η ερώτηση του κ. Σάββα Σάββα για την ακατανόητη επιμονή της διοίκησης με τις μεσημεριανές συνεδριάσεις:



Ο Σάββας Σάββας καταδικάζει την επίθεση προς τον Δήμαρχο, αλλά και τη συμπεριφορά των δημοτικών υπαλλήλων και τη συμπεριφορά «μπράβων» που επιδεικνύουν:

πηγή:http://savvassavvas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια