SOS!!! ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ!!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Οι κατ’ επανάληψη κλοπές που έχει δεχθεί το Κ.Ε.Α, μαρτυρούν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, που σκοπό δεν έχει να κλέψει αλλά να καταστρέψει και να εμποδίσει προσπάθειες πολλών ετών. Αυτή τη φορά έσπασαν την βιτρίνα της έκθεσης χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα. Το σημείο που έσπασαν την τζαμαρία και η πέτρα που βλέπετε στις φωτογραφίες που είναι το όπλο της εγκληματικής ενέργειας αποδεικνύουν ότι αν κάποιος ήθελε να κλέψει θα το έκανε με εντελώς διαφορετικό τρόπο και αθόρυβα ή θα έσπαζε ένα μικρό τζάμι και όχι το τεράστιο κρύσταλλο της βιτρίνας.
Ο πρόεδρος του Κ.Ε.Α κ. Γ. Ρεθυμιωτάκης λέει ότι: «Ο μεγάλος αγώνας του Κέντρου και των μελών του για τη λειτουργία των εργαστήριων, έχει νικήσει και ξεπεράσει πολλά εμπόδια χωρίς τη συμπαράσταση κανενός. Και ξέρετε γιατί; Γιατί εμείς παράγουμε πολιτισμό κα
ι αξιοπρέπεια και δεν μας νοιάζει να δώσουμε ακόμα και την ψυχή μας για να συνεχίσουμε να παραδειγματίζουμε τους υπολοίπους με τις καλές πρακτικές μας. Αλλοίμονο όμως στους κάθε λογής κλέφτες και εμπλεκόμενους που δεν ξέρουμε αν έχουν ψυχή και που θα την παραδώσουν.
Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, αυτό το δελτίο τύπου απευθύνεται προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν όλοι, όχι όμως για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς που μας έκαναν αλλά σε περίπτωση που πέσει κάτι στην αντίληψή τους, να επικοινωνήσουν μαζί μας μήπως καταφέρουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους κλέφτες και τους κάθε λογής εμπλεκόμενους, δείχνοντάς τους τις πραγματικές αξίες της ζωής που ξεκινούν από τα ηθικά και όχι από τα ανήθικα και υλικά παραδείγματα.



O Πρόεδρος

Γεώργιος Ρεθυμιωτάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια