Τι συμβαίνει όταν ανοίγεις παράθυρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!





 Σύμβαση Τρίπολης - Ερμιονίδας για μεταφορά των απορριμμάτων της Ερμιονίδας μέσω Τρίπολης στο ΧΥΤΑ Φυλής.
Τι δε καταλαβαίνεις;
Η Τρίπολη που "είχε σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια της" μέσα σε έξι μήνες έφερε  συνολικά 5.140,70 τόνους απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Φυλής , στα πλαίσια της από 17-4-2013
προγραμματικής σύμβασης. Η μέγιστη ποσότητα που είχε οριστεί ήταν 11.000 τόνοι. 
Σύμφωνα λοιπόν με το σκεπτικό τους πρέπει να φέρουνε και τα υπόλοιπα  απορρίμματα 5.859,30 τόνων στη Φυλή αλλά επειδή δε τα έχουν!!!!!  είπαν να βοηθήσουν και την Ερμιονίδα μεταφέροντας 1.859,30 τόνων ΑΣΑ  στο ΧΥΤΑ Φυλής, μέσω της ενεργής σύμβασης μεταφοράς ΑΣΑ που διαθέτει ο Δήμος Τρίπολης. 
Αυτά συμβαίνουν όταν ανοίγεις παραθυράκια !!!!!!!
Παραθέτουμε παρακάτω μερικούς από τους διαλόγους στο ΔΣ Τρίπολης πως τον ένα μήνα θα τον κάνουν δυο τρεις κτλ


κ. Δήμαρχος: Σχετικά με την μεταφορά των υπολοίπων αστικών αποβλήτων στη Φυλή, υπάρχει μια απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔΑ που το εγκρίνει αυτό, τώρα βέβαια δεν ξέρω και πως θα γίνει αυτό και η 527 απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΔΣΝΑ που αποφασίζει να δεχτεί τους πέντε χιλιάδες οχτακόσιους πενήντα εννιά κόμμα τρία τόνους που να μεταφέρει ο Δήμος Τρίπολης και ο Δήμος Ερμιονίδας.
............................................
κ. Τζιούμης: Να ρωτήσω κάτι κ. Δήμαρχε η απόφαση για τον ένα μήνα ακόμα είναι οριστική ;
κ. Δήμαρχος: Έχει ληφθεί και είναι στον κ. Καλογερόπουλο για έγκριση και κάνουμε μια προσπάθεια τον ένα μήνα να τον τραβήξουμε γιατί δεν μπορεί να το κουβαλήσει πρακτικά διακόσιους τόνους την ημέρα.
.................................................
κ. Τζιούμης: Είναι επομένως προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη. Εμείς δηλαδή από τους πέντε χιλιάδες οχτακόσιους πενήντα τόνους, θα πάμε τους τέσσερις και τους άλλους χίλιους οχτακόσιους θα τους πάει η Ερμιονίδα; Μέσω εμάς.
..................................................................
κ. Τζιούμης: Γιατί αυτή είναι η αλήθεια αφού έχουμε προπληρώσει, δεν μας κάνουν καμία χάρη. Απλώς το λέω αυτό γιατί θα καταλάβετε και όλοι το καταλαβαίνουν εδώ πέρα μέσα ότι είναι πρακτικώς για μένα αδύνατο μέσα σε ένα μήνα να μεταφέρεις πέντε χιλιάδες τόνους σκουπίδια στην Αθήνα, όταν σε όλο το εξάμηνο μεταφέραμε πέντε χιλιάδες τόνους.
κ. Δήμαρχος: Εμείς κάνουμε ήδη μια προσπάθεια και για αυτούς να μπορέσουμε να το τραβήξουμε να το πάμε σε ενάμισι μήνα σε δύο για να μπορέσει να λειτουργήσει.
Ολόκληρη τη συζήτηση και την σύμβαση θα τη βρείτε ΕΔΩ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια