Κίνητρα για ανακύκλωση ζήτησε ο Δ. Μπουραίμης. Κατέκρινε τους γυρολόγους της συκοφαντίας του τόπου



PDFΕκτύπωσηE-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά   

Με τη φράση, «αντί να γινόμαστε γυρολόγοι της συκοφαντίας του τόπου μας, μπορούμε, εκμεταλλευόμενοι τέτοιες πρωτοβουλίες, να γίνουμε ένα πρότυπο ανακύκλωσης, διότι αυτό θα αποτελέσει και το εισιτήριο
απελευθέρωσής μας από τη διαχείριση απορριμμάτων» ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης χαιρέτισε την ημερίδα για το περιβάλλον που πραγματοποίησε η πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή και τις δράσεις δημοτικών και νηπιαγωγείων της περιοχής.
Ο κ. Μπουραίμης τόνισε ότι «περιβάλλον σημαίνει πολιτισμός και ανάπτυξη, γεγονός για το οποίο στη Δυτική Αττική η πολιτεία δεν ενδιαφέρθηκε», έκανε λόγο για «φωτεινές περιπτώσεις και γενναίες πρωτοβουλίες δασκάλων και καθηγητών σε μια προβληματική κατάσταση», χαρακτήρισε την ανακύκλωση «ως την σημαντικότερη παραγωγική διαδικασία» και λάθος της πολιτείας ότι «στην Ελλάδα της κρίσης δεν δίνει οικονομικά κίνητρα σε όσους παράγουν λιγότερα απορρίμματα» και επεσήμανε ότι «είναι τοπική ευθύνη και ευθύνη του κάθε ανθρώπου να δημιουργήσει συνθήκες ποιότητας στη ζωή του»

Δείτε πως χαρακτήρισε τους εκπαιδευτικούς, τι είπε για τα Μέγαρα με αφορμή το γεγονός ότι φέρνουν τα απορρίμματά τους στη Φυλή, για όσους συκοφαντούν το δήμο και γιατί ο δήμος Φυλής έχει φτάσει στα όρια της δικομανίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων:



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ο "ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕΝΟΣ" ΜΠΑΤΣΟΚΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ΄ ΤΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.), ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ 65 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 40.300.000 € ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ΄ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΙ΄ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΛΗ) ΚΑΙ ΟΙ 758 ΕΩΣ 1000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ-ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ 40.300.000 € ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΟΜΗΡΟΥΣ 47.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΩΣΕΙ, ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ, ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    1.000.000.000 €=341.000.000.000 ΔΡΑΧΜΕΣ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013.

    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

    http://www.youtube.com/watch?v=QjUzMmnM8p0

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΔΕΟΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο ακόμα και θα κλάψουμε. Ποια είναι η πολιτική του για την στήριξη της ανακύκλωσης των σκουπιδιών. Η ανυπαρξία των μπλε κάδων στο Δήμο; Η ανυπαρξία ενημέρωσης των πολιτών για μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για ανακύκλωση στη πηγή; Ποιες είναι οι κινήσεις που έχει κάνει ως Δήμαρχος μιας ευαίσθητης περιοχής απευθυνόμενος σε όλους τους κατοίκους του Νομού Αττικής, για να προβάλει και να ενημερώσει για εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης των σκουπιδιών εκτός αυτών που οι πολιτικοί του φίλοι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή