Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α προς τη Διοίκηση του Δήμου Φυλής.




Μετά από 42 ημέρες συνεδριάζει και πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.
Για μια ακόμα φορά η συνεδρίαση γίνεται μεσημέρι παρά τις αντιρρήσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης.
Καταγγέλλουμε την στάση της Διοίκησης του Δήμου να ορίζονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τις μεσημεριανές ώρες που σαν μοναδικό στόχο έχουν να μην δίνεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους δημοτικούς συμβούλους, στους μαζικούς φορείς
αλλά και στους δημότες να παρακολουθούν και να παρεμβαίνουν στα θέματα που συζητούνται.
Τη στιγμή που ο Δήμος μας αργοπεθαίνει από τη υποχρηματοδότησή του από το κράτος, την ώρα που τα τεράστια χρέη που κληρονόμησε από την κακοδιαχείριση όλων των προηγούμενων διοικήσεων τον πνίγουν, με τους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ απλήρωτους παρά τις δικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν, 26 από τα 79 προς συζήτηση θέματα της σημερινής συνεδρίασης, αφορούν αγορές εδαφικών εκτάσεων και οικοπέδων.
Καταγγέλλουμε αυτή την τακτική το Διοίκησης του δήμου με τις αγορές οικοπέδων αμφιβόλου χρησιμότητας για τους δημότες που μοναδικό στόχο φαίνεται πως έχουν την ομηρία των ιδιοκτητών ή την εξυπηρέτηση «ημετέρων». 
Οι κάτοικοι του Δήμου μας ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους, αξιολογώντας πρακτικές και τακτικές της Διοίκησης του Δήμου μας.





Δημήτρης Τσιουμπρής 
Βασίλης Φάρκωνας 

Δημοτικοί Σύμβουλοι

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αφού καταγγέλετε αυτές τις διαδικασίες,γιατί κάθεστε στα έδρανα και βοηθάτε αυτή τη Διοίκηση με την παρουσία σας και την ψήφο σας την ώρα που οι άλλες παρατάξεις αποχωρούν? Αντε σας βλέπουμε πολύ καιρό τώρα! Δεκανίκι τους, καταντήσατε πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή