Μήνυμα του Δημήτρη Ανυφαντάκη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

(Δημήτρης Μπουραΐμης, Δημήτρης Ανυφαντάκης στον Αγιασμό του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων)



Ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων και εκπαιδευτικός Π.Ε. Δημήτρης Ανυφαντάκης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση προς την εκπαιδευτική κοινότητα, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:

 
"Από καρδιάς εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους με την ελπίδα να υπάρξει νηφαλιότητα, καθώς ποτέ η παιδεία δεν ευνοήθηκε από ακρότητες και συγκρούσεις, από περιχαρακώσεις και κόκκινες γραμμές. Η σύγχρονη ελληνική παιδεία έχει ανάγκη από όραμα και προοπτική, από συλλογικές αντιλήψεις που προάγουν τολμηρούς και πρωτοπόρους σχεδιασμούς, από βιώσιμους στόχους και ανοίγματα στην κοινωνία, που ενισχύουν την διαφορετικότητα, την αξιοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την γνώση σαν εφόδιο ζωής, σαν τον μόνο δρόμο για την πρόοδο και την εθνική αναγέννηση.

Όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε στην εκπαιδευτική διαδικασία οφείλουμε να επενδύουμε όλα τα ψυχικά και σωματικά μας αποθέματα στην κοινή μας προσπάθεια για υψηλού επιπέδου δημόσια και δωρεάν παιδεία. Όσο δύσκολες κι αν είναι εποχές, όσο κι αν η παιδεία βάλλεται από παντού, εμείς πεισματικά θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια σε όσα και όσους απαξιώνουν το δημόσιο σχολείο.

Για μένα η παιδεία είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα. Είναι το φως στην άκρη του τούνελ. Όλοι μαζί λοιπόν, ας επενδύσουμε στο μέλλον των παιδιών, ας δώσουμε δικαίωμα στην ελπίδα και στο μέλλον του τόπου."
 
Κουράγιο και δύναμη σε όλους!

 
Δημήτρης Ανυφαντάκης

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων
Εκπαιδευτικός Π.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. ....δασκαλε που διδασκες και λογω δεν εκρατεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποία προσωπικότης απευθύνει μήνυμα!θα τρελλαθούμε τελείως σε αυτόν τον τόπο!Ο κ. εκπαιδευτικός,δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Σάββα ακόμα και μέχρι σήμερα και τι δεν έλεγε προεκλογικά, για τον Δημαρχο που δεν ντρέπεται να συνοδεύει και να φιγουράρει δίπλα του.Αλλά χρειάζεται παλληκαριά, να μην γίνεις οσφυοκάμπτης της εξουσίας με κομματικά και άλλα ανταλλάγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ Ε; ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΑΝΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΙΤΡΙΝΑ. ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ... ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

      Διαγραφή
  3. Ο Ανυφαντάκης ήταν πάντα δημοκρατικό άτομο και σίγουρα ήταν μεγάλη του μ@λ@κι@ που έμπλεξε με το τσίρκο του Σάββα! Άλλα το κατάλαβε νωρίς και έφυγε και μπράβο του! Στον χώρο που ανήκει επέστρεψε ο άνθρωπος δεν περίμενε να μείνει με τους χρυσαυγίτες του Σάββα!Ο Σάββας ο ΠΑΣΟΚΟΣ ο κολλητός του Βενιζέλου τι λέει σήμερα;;;

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗ ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ......ΕΤΣΙ κ. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ?ΒΛΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ,ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΖΥΓΟΥ-ΣΥΜΒΙΑΣ? ΠΟΝΑΕΙ Η ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΕΕΕ? ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...

      Διαγραφή
    2. ρε ανυφανατακη, σταμάτα να σχολιάζεις ανώνυμα, ακόμα και στο ίδιο σου το άρθρο μιλώντας για τον εαυτό σου σε τρίτο ενικό!!! γελάει ο κόσμος, σε έχουν καταλάβει και οι πέτρες ρεεεεεεεεε!!!

      Διαγραφή
  4. Το βολεμένο αγράμματο κοματόσκυλο μιλάει χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή