ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Ενάντια στα Μνημόνια, τις απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων, τις απαγορεύσεις συναθροίσεων και τις προσλήψεις τύπου Κόλλια, στη Χρυσή Αυγή απαντάμε με δράσεις  κοινωνικής αλληλεγγύης.  Έτσι, μετά την τεράστια διανομή τροφίμων που έγινε στον Σταθμό Λαρίσης και επειδή πιστεύουμε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, άλλη μια διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 29-7-13 στην Τ.Ο.Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού σε 100 οικογένειες της περιοχής ευθύνης μας και στους λιγοστούς συμπατριώτες μας που δεν πρόλαβαν να πάρουν τρόφιμα από την διανομή του Σταθμού Λαρίσης. Ο φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας.




  









Υ.Γ. Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι την τελική νίκη

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ντροπή και μόνο που δημοσιεύετε την προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ φαίνεται ότι παίζει το παιχνιδάκι των φασιστών, των χρυσαύγουλων και των δήθεν πεινασμένων - καλοντυμένων με τις ταυτότητεσ στο χέρι σαν ορφανά του ΜΑΟ. Δεν ντρέπεστε λίγο, τέτοια ενημερωση είναι για τα πανηγύρια για να μην πω κάτι χειρότερο. Στηρίξτε τον δήμο με άρθρα και ειδήσεις και μην γίνεστε τσιράκια του Σγουρού και του συστήματος με τις αναρτήσεις σας!!!!!! Αδέσμευτος δεν σημαίνει ότι αναβάζω ότι σκουπίδι βρω ακόμα και ενάντια στα συμφέροντα του λαού και του Δήμου. Χτυπάτε τον Δήμο και γίνεστε όργανα της Περιφέρειας. Χτυπάτε τα δήθεν κόμματα του συστήματος και γίνεστε όργανα της απόλυτα συστημικής χρυσής αυγής. Βάλτε μυαλό..!

    Βασίλης Ζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαράδεκτο για ένα ανεξάρτητο (;) μπλοκ να συμβάλει στη μαύρη προπαγάνδα των ΝΕΟΝΑΖΙ που το παίζουν φιλάνθρωποι. ΔΕΝ έχουν δικαίωμα τα τσιράκια του συστήματος και εχθροί του λαού και του ανθρώπινου πολιτισμού να προβάλονται από ΚΑΝΕΝΑ μέσο ενημέρωσης! Όποιος, όπως το ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ, τους δίνει βήμα,είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στο έγκλημα της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ του μπουρδελοξενοδόχου Μιχαλολιάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟ ΜΠΛΟΚ το είπες και μόνος σου το ανεξάρτητο ΜΠΛΟΚ γράφει για όλους τα υπόλοιπα είναι φασιστικά και μόνος σου έχεις γίνει χειρότερος φασίστας από τους "φασίστες"Χ.Α.

      Διαγραφή