Συγχαρητήριο μήνυμα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων



«Η στιγμή που χιλιάδες μαθητές ανά τη χώρα ανέμεναν, έφθασε. Το χαμόγελο των παιδιών που κατάφεραν να πετύχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις αποτελεί, όχι μόνο την προσωπική δικαίωση αυτών των νέων ανθρώπων που τόσο μόχθησαν για την εκπλήρωση των στόχων που είχαν θέσει, αλλά παράλληλα χαρίζει μια νότα αισιοδοξίας για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν μέσω των εξετάσεων να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και παράλληλα να διαβεβαιώσω όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν, πως η ζωή δεν τελειώνει με μια αποτυχία. Αντίθετα, αυτή η αποτυχία δίνει ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα για να πιάσουμε αύριο τους στόχους που δεν καταφέραμε σήμερα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους καθηγητές και εκπαιδευτικούς που μαζί με τους μαθητές διένυσαν μια μακρά πορεία την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων τους».

Σάββας Ι. Σάββας 
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. 
Επικεφαλής «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» 
Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δε βαριούνται οι πολιτικοί να βγάζουν τις ίδιες ανακοινώσεις κάθε χρονιά; Χωρίς να κατηγορώ το Σάββα, καταντάει κουραστικό και χωρίς νόημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή