ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ

                                                                                                                          

 ΑΘΗΝΑ 27 Μαΐου 2013
                                                                                               Αρ. Πρωτ. Υπ. Προστασίας Του Πολίτη: 60184 – 30/05/2013                                                            
                                                                                              
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ

Προς : Γραφείο Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά
Κοιν/ση : Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτές Ν.Δ. Περ. Αττικής


Θέμα: Λειτουργία των Αστυνομικών Τμημάτων  Άνω Λιοσίων & Ζεφυρίου.

Με τη παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ενημερώσω για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Φυλής και ιδιαίτερα στα Άνω Λιόσια και το Ζεφύρι, και έχουν να κάνουν με τη -(ΥΠΟ)- λειτουργία των Αστυνομικών Τμημάτων Άνω Λιοσίων & Ζεφυρίου.
Με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνικές υποδομές είναι αδύνατο όσο φιλότιμο και καλή θέληση να υπάρχει (και υπάρχει) από όλους , να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο αυτονόητο , ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ , προστατεύοντας έτσι τους κατοίκους της περιοχής και τις περιουσίες που με κόπο και ιδρώτα έχουν αποκτήσει. Συγκεκριμένα:

ü  Η ηχορύπανση από αυτοκίνητα και  σπίτια όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας,
ü  η παραβίαση κάθε διάταξης αστυνομικής, υγειονομικής, κώδικα οδικής κυκλοφορίας,
ü  η συνεχής κατασκευή αυθαίρετων παραγκών και παραπηγμάτων,
ü  η διακίνηση ναρκωτικών,
ü  οι καταλήψεις δρόμων με αποκλεισμό της κυκλοφορίας πεζών-αυτοκινήτων-λεωφορείων και μέσων μεταφοράς,
ü  οι οπλοχρησίες, οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί ,
ü  οι κλοπές  κατά συρροή και σε καθημερινή σχεδόν βάση,
ü  η καταστροφή Δημοτικών κτιρίων & Σχολείων ,
ü  οι παράνομες καταλήψεις σπιτιών και οικοπέδων, οι λεηλασίες και
ü  οι προπηλακισμοί σε νεαρά άτομα (κυρίως μαθητές και μαθήτριες) αλλά και σε ηλικιωμένους είναι καθημερινά φαινόμενα στη πόλη.

Κύριε Πρωθυπουργέ  - Κύριε Υπουργέ - Κύριοι Βουλευτές:

Σας γράφω αυτή την επιστολή ως ύστατο μέσο και σας ζητώ να σκύψετε με ειλικρίνεια , ανθρωπιά και θέληση προκειμένου να υπάρξει

ΜΟΝΙΜΗ-ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

γιατί οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής και ειδικότερα των Δημοτικών Κοινοτήτων Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (ήδη υπάρχουν φήμες για συγχώνευση η κλείσιμο του τμήματος Ζεφυρίου με ότι αυτό συνεπάγεται) και είναι θέμα χρόνου να πάρουν τα όπλα.  Η κατάσταση μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. Οι παράνομες ενέργειες και συμπεριφορές έχουν φθάσει στην αποκορύφωσή τους.
Θα πρέπει άμεσα να λάβετε μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί κοινωνική έκρηξη στη περιοχή με πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα για όλους , καθώς επίσης και να αντιμετωπίσετε με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο (οχήματα και έμψυχο δυναμικό) ,τις αδυναμίες που παρουσιάζει το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων  & Ζεφυρίου στην εκτέλεση του καθήκοντος της προστασίας του Έλληνα Πολίτη και να δεσμευτείτε έγγραφος ότι δεν θα προβείτε όπως έντονα φημολογείται στην κατάργηση του Α. Τ. Ζεφυρίου.

ΣΚΥΨΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.!!!!



Μαυροειδάκος Ιωάννης
Πρόεδρος  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου
Αντιπρόεδρος Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου & μέλος της Δ.Ε.Π.



Άλλη μία παρέμβαση  -μετά από αυτή της συγκοινωνίας για το Δήμο Φυλής και ειδικότερα για τη γραμμή 735 του Ζεφυρίου που υιοθετήθηκε και από το Δήμο αλλά και από τον Ο.Α.Σ.Α.-  έγινε από μέρους μου, αυτή τη φορά για τα Αστυνομικά Τμήματα  Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων. 
Συγκεκριμένα έστειλα   << Επιστολή Απόγνωσης >>  προς το γραφείο του Πρωθυπουργού και κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τους Βουλευτές της Ν.Δ. της Περιφέρειας Αττικής και αφορούσε την λειτουργία αλλά και τις φήμες για κλείσιμο των εν λόγω Αστυνομικών Τμημάτων.
Εκτός της γραπτής απάντησης που μου δόθηκε και σας στέλνω σας ενημερώνω ότι υπήρξε και επικοινωνία με τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού κ. Δένδια όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να εξηγήσω αναλυτικά και να ενημερώσω ότι  θα πρέπει να αποφευχθεί οποιαδήποτε σκέψη για κλείσιμο η συγχώνευση των Αστυνομικών Τμημάτων που υπάρχουν στο Δήμο Φυλής.
Αντιθέτως εκείνο που πρέπει άμεσα να γίνει είναι η ουσιαστική και χωρίς δεύτερη σκέψη επάνδρωση σε προσωπικό , οχήματα , αλλά και υλικοτεχνική υποδομή και των δύο Αστυνομικών Τμημάτων.
Πρέπει κατά την άποψη μου το συντομότερο δυνατό να γίνει συνάντηση της Διοίκησης του Δήμου μαζί με όλους τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και να απαιτήσουν επάνδρωση των Αστυνομικών Τμημάτων και αυστηρή εφαρμογή των νόμων, γιατί η κατάσταση στην περιοχή μας πηγαίνει καθημερινά από το κακό στο χειρότερο.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια