Τα αποτελέσματα αστυνομικής επιχείρησης στο Ζεφύρι


Από τις πρωινές ώρες σήμερα (13.08.2013), στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού στο Ζεφύρι Αττικής, πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν πάνω από 100 αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Αττικής, καθώς και από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, με τα ανάλογα μέσα και εξοπλισμό.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης:

α) Ελέγχθηκαν: 285 άτομα και 688 οχήματα
β) Προσήχθησαν: 110 άτομα
γ) Συνελήφθησαν: 2 άτομα εκ των οποίων :

• ένα άτομο για ναρκωτικά
• ένα άτομο γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση.

Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς επίσης κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων:

• βεβαιώθηκαν 150 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και
• αφαιρέθηκαν 9 άδειες κυκλοφορίας, 9 άδειες οδήγησης και ένα ζευγάρι πινακίδων.

Οι παραπάνω συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μπράβο ρε παλληκάρια, μπράβο!Σώσατε την τιμή της αστυνομίας και της Δημοτικής αρχής! Επιχείρηση σου λέει! Με αποτελέσματα!Αφού δεν ντρέπεστε να τα δημοσιοποιείται τι να πεί κανείς!Οι πάντες γνωρίζουν στο Ζεφύρι ότι συγκεκριμένοι δρόμοι λειτουργούν ως σούπερ μάρκετ ναρκωτικών! Δίπλα και από το αστυνομικό τμήμα!Βέβαια μετά την άκρως επιτυχημένη!!! επιχείρηση, χθές στη γιορτή της Παναγίας, η Χασιά γλένταγε, και στο Ζεφύρι κροτάλιζαν τα καλάσνικοφ,με καταιγισμό από σφαίρες που δεν επέτρεπαν στους κατοίκους να σταθούν ούτε στο μπαλκόνι τους!Μπράβο ρε παλληκαράδες! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή