Ο «Ξένιος» τρώει τον Μπουραΐμη

Μπουραΐμης
Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε ο Δήμαρχος Φυλής, Δημήτρης Μπουραΐμης στους εργαζόμενους του δημοτικού ραδιοφώνου «Ξένιος» φαίνεται ότι του γυρίζει μπούμερανγκ με απρόσμενες συνέπειες για τον δήμο και ανυπολόγιστο πολιτικό κόστος για τον ίδιο.
Θυμίζουμε ότι προεκλογικά, ο κ. Μπουραΐμης δεσμευόταν για λύση στα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ραδιόφωνο και οι εργαζόμενοι από τον τότε δήμαρχο Άνω Λιοσίων, Χρήστο Παππού, αλλά αντί γι’ αυτό κατέληξε στο κλείσιμο του ραδιοφώνου και την πολύμηνη οφειλή των
αποδοχών στους εργαζόμενους. Αυτό που δεν είχε προβλέψει η δημοτική αρχή ήταν η διεκδίκηση από πλευράς των εργαζομένων της συχνότητας του ραδιοφώνου κάτι το οποίο πέτυχαν την περασμένη εβδομάδα μετά από την δικαστική απόφαση γεγονός που τους δίνει την δυνατότητα να τον αυτό – διαχειριστούν.
Μπορεί το εγχείρημα αυτό να μην μοιάζει εύκολο ωστόσο η «ήττα» του δημάρχου έχει σκάσει σαν βόμβα στην πόλη και οι συνέπειες φαίνεται να είναι μεγάλες γεγονός που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αναγκάσει τον κ. Μπουραΐμη να ψάχνει για… αλλαγή πλεύσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια