Ανακοίνωση Εργαζομένων Δήμου Φυλής

φωτό από http://www.fylarhos.blogspot.gr/


"Φίλοι δημότες, 
Οι εργαζόμενοι του δήμου Φυλής, θύματα μιας πολιτικής που προωθεί και έχει σαν στόχο την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών, είναι απλήρωτοι τον τελευταίο μήνα. Και είναι απλήρωτοι γιατί ο δήμος Φυλής δηλώνει αδυναμία να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα, γιατί ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός αρνείται πεισματικά να φανεί συνεπής στις συμβατικές υποχρεώσεις που έχει απέναντι στο δήμο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει τετελεσμένα και να
ανοίξει το δρόμο για μεγαλύτερη κερδοφορία στους ιδιώτες διαχειριστές των εργοστασίων απορριμμάτων που σχεδιάζουν.
Απλήρωτοι γιατί η διοίκηση του δήμου βρέθηκε ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την προσχεδιασμένη επίθεση του περιφερειάρχη κ. Σγουρού στο δήμο μας.
Μια επίθεση που σαν στόχο έχει να απαξιώσει οικονομικά το δήμο μας και να τον οδηγήσει στην μέγγενη του Παρατηρητηρίου, όπου και θα επιβάλλουν τις προ-ανειλημμένες αποφάσεις του τόσο για τους εργαζόμενους (υποχρεωτικές μετατάξεις) όσο και για τους λοιπούς δημότες (επιβολή έκτακτης φορολογία - 3/1000 στην ακίνητη περιουσία - αύξηση των δημοτικών τελών - ακύρωση δημοτικών παροχών κ.λ.π.).
Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να βρουν την τοπική κοινωνία, δημότες και εργαζομένους, ενωμένους και σε κοινή πορεία που θα έχει στόχο να ανατρέψει αυτήν την αντιλαική πολιτική".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια