ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ 9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.


Φίλες και φίλοι , συναγωνιστές-στρίες ονομάζομαι Μαυροειδάκος Ιωάννης , είμαι Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής και βρίσκομαι σήμερα εδώ έχοντας με τιμήσει οι συναγωνιστές μου στις εκλογές Συνέδρων στη Δυτική Αττική δίνοντας μου την πρώτη θέση.
Ερχόμενος εδώ από μια δύσκολη περιοχή θέλω να μεταφέρω το μήνυμα των κατοίκων όχι μόνο του Δήμου μου αλλά και όλης της Δυτικής Αττικής.
Η κοινωνία είναι πλέον στα όριά της , υπάρχει πολλή μεγάλη φτώχια , και θα πρέπει κάποια
στιγμή να αρχίσουμε να κοιτάμε και αυτούς που είναι ποιο χαμηλά , και υποφέρουν.
Πρέπει πολύ γρήγορα να κάνουμε πράξη την ανάπτυξη και μέσα από αυτή να δημιουργήσουμε πολύ γρήγορα θέσεις εργασίας ιδιαίτερα για τους νέους μας για να σταματήσουμε την φυγή τους προς το εξωτερικό.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρουμε από τους έχοντες και κατέχοντες καθώς και από αυτούς που φοροδιαφεύγουν συστηματικά και μόνιμα.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την παράταξή μας , παρά μόνο να φτιάξουμε τη Νέα Ελλάδα.
Τελειώνοντας τη σύντομη παρέμβασή μου στο συνέδριο μας επιτρέψτε μου να αναφερθώ και σε μερικά πολύ σημαντικά θέματα της περιοχής μας.
Οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής ζητάμε την παραμονή και ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου γιατί η εγκληματικότητα στην περιοχή μας είναι πολύ μεγάλη , ζητάμε επίσης να φτιαχτεί η Συγκοινωνία η οποία είναι σχεδόν ανύπαρκτη , και τέλος ζητάμε και απαιτούμε μετά από μισό αιώνα Χωματερής στην περιοχή μας που υποφέρουμε επιτέλους να απομακρυνθεί από τον τόπο μας.
 

Read more: http://www.pitsounicity.gr/2012-03-28-18-54-18/22838-------9---.html#ixzz2Y7SMXUB2

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ευγε!Ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ θεωρείται ότι πράξατε το καθήκον σας και το δημοσιοποιείτε κιόλας, γιατί τοποθετηθήκατε για την νέα Ελλάδα που θα φτιάξετε! Για την Ελλάδα της ανεργίας,των απολύσεων,των συσσιτίων και της φτώχειας που φτιάξατε τι έχετε να πείτε? Αλήθεια πόσο θράσος μπορεί να έχει κάποιος που υπηρετεί ένα κόμμα που στερεί τη δουλειά από χιλιάδες πολίτες για να προπαγανδίζει μετά προγράμματα κατάρτισης και συμβάσεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή